Бареков иска да подкрепи успешните кметове от ГЕРБ

28211
Бареков иска да подкрепи успешните кметове от ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Не съм имал предварителна и уговорена среща с Николай Бареков, това заяви за Агенция „Фокус” кметът на Община Стара Загора – Живко Тодоров.

На излизане от сградата на общината днес, Бареков, с още няколко души, ме срещнаха пред сградата, и ми заяви, че щял да ме подкрепя.

Кметът на Стара Загора свиква консултации за референдума за "Змейово"

Консултации за съставите на СИК за референдума за полигона Змейово свиква старозагорския кмет идния понеделник, предаде БГНЕС. На 22 а...

Не съм имал уговорена среща с него, нито съм търсил такава. При днешната случайна среща не сме водили политически разговори, нито съм търсил някаква подкрепа от него. Аз съм кмет, избран от листата на ГЕРБ, и оставам кмет от ГЕРБ, който напълно споделя ценностите и приоритетите на партията, каза още Тодоров.

По-рано днес, Николай Бареков, при откриване на партиен офис на „България без цензура" в Стара Загора, заяви: "Всички успешни кметове, избрани от ГЕРБ, могат да разчитат на нашата протекция, гражданска и политическа, ако не получат подкрепа и разбиране от правителството на Орешарски".

„Ние не искаме кметовете да напускат своята партия, ние водим кампания не срещу ГЕРБ, а срещу одиозни фигури като Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Цецка Цачева", заяви Бареков.

Бареков е провел предварителна среща със старозагорския градоначалник Живко Тодоров и неговия екип, и е обещал да даде рамо за изграждането на голяма спортна зала като софийската Арена „Армееец" и в Стара Загора, пише Стандарт.

Привърженици на ГЕРБ са пред сградата на БНТ, за да защитят Борисов

Предстоящото гостуване в „Панорама” на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов доведе до нов протест – пред сградата на Българск...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика