ББЦ призна с половин уста за "разговор" с напускащия групата депутат

20840
ББЦ призна с половин уста за "разговор" с напускащия групата депутат
Снимка: БГНЕС

Категорично не е поръчвано и няма как да има поръчка да се разбива апартамента на г-жа Ана Баракова. Използвам ефира, за да призова г-жа Ана Баракова да ни се обади – на мен, на г-н Бареков, за да изясним случая, заяви заместник-председателят на „България без цензура” Светлин Танчев.

Танчев обясни, че лидерът на пловдивската структура на ББЦ Дяко Дяков е сложен на второ място в листата, защото е юрист. Предполагам, че е имало разговор между Дяков и Баракова тя да се откаже от мястото си в парламента, но това не е инструкция от ръководството на ББЦ. Мисля, че е имало контакт – смятам, че тя не лъже за това. Искам обаче да чуя нейната история – Ана Баракова се води кадър на самия Дяков, каза Танчев пред Нова телевизия.

Преференцията "Баракова" дразни Николай Бареков

Не съм се виждал с Бойко Борисов, откакто бяхме заедно с представители на други партии на Консултативния съвет при президента Росен Пле...

SMS-ите, които сме пращали на г-жа Баракова, са „свържи се с нас”. Пращахме ги, защото има куп документи, които имат да се подписват – например декларация пред Сметната палата за липса на конфликт на интереси. Крайно озадачаващо е, че г-жа Баракова не иска да дойде на общите срещи на парламентарната ни група. От 6-ти ноември се опитвам да ѝ подам ръка – нашата група е демократична и ние не искаме предварително подписани оставки от членовете си, както други партии, заяви Танчев. И добави, че не вярва Баракова да е отлюспвана от ББЦ, заради мнозинство на ГЕРБ: „На г-н Борисов не му трябва само един човек”.

Светлин Танчев отрече, че Николай Бареков се е срещал с Бойко Борисов. Бареков има непоносимост към Борисов и не му е лесно сега да стои в Брюксел. Убеден съм, че г-н Бареков не е ходил в Банкя – не съм стоял с него 24 часа и не съм му адвокат, но знам, че дори и да е искал да отиде, г-н Борисов не го е приел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика