Борисов: Ротацията не е на всяка цена (ВИДЕО)

5765

Ротацията не е на всяка цена. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите в парламента, добавяйки, че нищо в живота не е на всяка цена. Той все пак похвали министерствата на транспорта, на регионалното развитие, на икономиката, на образованието и на културата.

Все пак е уверен, че ще има ротация

"Аз имам увереност, че ротацията ще се свърши, но всеки ден има нови и нови претенции", добави още Борисов. Лидерът на ГЕРБ уточни, че има подписано споразумение между партньорите и от ГЕРБ ще се придържат към него. 

"Мандатът естествено, че ще бъде с ГЕРБ. Нали не си представяте, че ще ходим с празен мандат ГЕРБ. Нали не си представяте да се унижим така", добави още Борисов. ОЩЕ: "Много самоуверено почват да мислят за ротацията": Борисов плаши ПП-ДБ със "сериозен разговор" (ВИДЕО)

Борисов не е против визатата в САЩ

Лидерът на ГЕРБ не се разпознава в думите на премиера, че някой се опитва да осуети посещението в САЩ. Той уточни, че е бил против разточителството, а не против самото посещение, тъй като по думите му отношенията ни със Щатите са фантастични.  

„Казах, че премиер и президент трябва да отидат при президент или държавен секретар и министрите, които прочетох, че ще ходят, бяха там само преди седмица-две. Това, което трябваше да се направи, за да има едно такова успешно посещение, ние го свършихме в парламента“, каза още Борисов.

Той заяви, че е предупредил колегите си да не си приписват заслугите на парламента за ядрените реактори, ядреното гориво, подкрепата за Украйна, конституционните промени и правосъдната реформа. „Като отидат, се надявам това да го чуем и там. Иначе могат да пътуват, където си искат“, заяви още лидерът на ГЕРБ. 

ПП-ДБ защо не са сменили КЗК?

В контекста на думите на Лена Бориславова за майката на Александър Ненков, която е председател на КЗК, Борисов коментира и темата с регулаторите.

Той постави въпроса защо ПП-ДБ не са сменили регулаторите по време на четворната коалиция. "Защо не смениха регулаторите тогава, че сега това се поставя като някаква изключително важна тема", коментира Борисов.

Той нарече изказването на Лена Бориславова като непочтено и отново напомни, че те са можели да сменят всички регулатори, когато са имали цялата власт. 

"Със забавянето на това с години, в момента мобилните оператори вдигат цените. На този въпрос не можаха да отговярт в парламента", заяви още лидерът на ГЕРБ. ОЩЕ: Ивайло Мирчев: КЗК не работи като регулатор (ВИДЕО)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Христанов: Притеснява ме как Кирил Петков заклеймява медии за това, че са част от мафията

НСО опроверга Денков за преустановената охрана

Минчев отрича да е замесен в "Да запазим Корал"

Прокуратурата реагира с 8 месеца закъснение по скандала с Кирил Петков и "Да запазим Корал"

Денков: Пеевски подвикваше на Желязков какво да прави

"Удар по ГЕРБ и ДПС": Напуснала ПП-ДБ партия подкрепи последното вето на Радев

Съдят Кирил Петков за клевета заради Румен Николов - Пашата

"Важно е да върнем доверието в машините за гласуване:" Започна въвеждането на устройствата (СНИМКИ)

"Ядоса се, че съм дал Пашата на прокуратурата": Кирил Петков за председателя на "Да запазим Корал"

"Използвай гласа си. Или друг ще реши вместо теб": Старт на предизборната кампания за ЕП (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика