Бременната приятелка на Волен Сидеров беше разпитана в съда

17946
Бременната приятелка на Волен Сидеров беше разпитана в съда
Снимка: БГНЕС

Бременната приятелка на Волен Сидеров - Деница Гаджева беше разпитана като свидетел по обвинението на лидера на “Атака” Волен Сидеров за хулиганство и лека телесна повреда. Става въпрос за инцидента на летище Варна от януари миналата година. Гаджева се появи за първи път в съда, пише "24 часа".

Малко след началото обаче заседанието беше прекъснато, защото Гаджева се разплака, връщайки се в спомените си за периода на протестите.

"Атака" се махна от Комисията за промени в Конституцията

Парламентарната група на "Атака" няма да изпрати свои представителите в новосъздадената парламентарна комисия, която ще се занимава с...

“Разстроих се, защото разказах за 2013г. , когато беше ударен Кристиян Димитров и беше с опасност за живота. Когато ни замерваха с камъни, с бутилки пияни и дрогирани хора пред централата ни”, сподели тя на излизане от съдебната зала и допълни, че случилото се на летище Варна е едно “абсолютно продължение на това”.

Преди началото на заседанието Сидеров за пореден път обвини френското и американското посолство, че са организирали политически процес срещу него, за да бъде отстранен като депутат

След това поиска да не се дава ход поради отсъствието на полицай Костадин Колев, който е частен обвинител по делото и участник в разпрата. Съдията отхвърли искането и изслуша всички свидетели, които бяха депутати от “Атака”, както и Тихомир Бахнев, бащата на Димитър Бахнев, другия участник в събитието. Според депутатите Димитър е обиждал без причина лидера на “Атака” и му е показал среден пръст, а полицай Колев е ударил Сидеров с юмрук в коремната област. Той е отказал и да даде данните на Димитър Бахнев, за да подадат жалба срещу него. Бахнев- старши отрече синът му да е провокирал атакистите.

“От изложенията на свидетелите дотук стана ясно, че досега беше тиражирана една лъжа в медиите, че полицаите, които дойдоха, всъщност са излъгали в показанията си”, заяви Сидеров на излизане от залата.

"Атака" ревна: Плащаме само заплати на армията, а няма с какво да стреляме

Над 90% от бюджета на МО отива за фонд „Работна заплата”, каза депутатът от "Атака" Илиан Тодоров. Бангладеш разполага с 45...

Предстои разпитът на още свидетели, но това ще се случи след летния отпуск на магистратите - 12 октомври.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика