ДПС обяви конкурс за видео послание за евроизборите

13503
ДПС обяви конкурс за видео послание за евроизборите
Снимка: БГНЕС

ДПС обяви конкурс за видео послание за предстоящите Евроизбори 2014 г., съобщиха от пресцентъра на партията, предаде БГНЕС.

Партията залага на позитивното отношение, свободата и креативността на младите хора. Идеята на начинанието е да провокира личното отношение на младежите да изразят себе си и своята визия за България в Европейския съюз с непрофесионална техника. Допустими са клипове снимани с телефон и любителска камера.

В условията за участие се включват младежи на възраст от 18 до 35 г., продължителност на видеото - 30 секунди, да е насочено към всички избиратели, да не съдържа призиви на нетърпимост, расизъм и омраза, да е естетически и езиково издържано.

Желаещите да участват в надпреварата за послание на ДПС за Европейските избори 2013 г. могат да изпращат своите любителски видеа до 18 април 2014 г., качени предварително на DOX.Dropbox или Google Drive, на имейл europe@dps.bg . От началото до края на конкурса клиповете ще бъдат оценявани чрез броя на гласуванията им в сайта: vmessage.mdps.bg .

Авторите на първите три клипа с най-много подкрепа ще получат парична награда в размер на 1500 лв. за първо, 1000 лв. за второ и 500 лв. за трето място. Наградите ще бъдат лично връчени от председателя на ДПС Лютви Местан.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика

Тиквички - как влияят на  холестерола
Тиквички - как влияят на холестерола

Тиквичките предлагат много хранителни ползи за тялото ни. Една порция нарязани тиквички (една чаша) съдържа 21 калории, 1,5 грама протеин, по-малко...