Кирил Петков: Ако няма купен вот, България на 30-ти ще се събуди различна държава

2089
Кирил Петков: Ако няма купен вот, България на 30-ти ще се събуди различна държава
Снимка: Продължаваме промяната

“Ако няма купен вот, България на 30-ти ще се събуди различна държава. При нас пристигат сигнали за съмнения за купен вот и не пропускаме да ги изпращаме официално”, каза съпредседателят на „Продължаваме програмата“ Кирил Петков по време на среща с гражданите в гр. Плевен. Лидерът на ПП допълните още, че последният месец пътува много от град на град и вижда, че хората искат промяна.

„Може би това е нещо, което и г-н Борисов вижда в социологията, а именно, че доверието в правителството, доверието към акад. Денков става по-високо, отколкото към него и останалите лидери на политически партии. Хората във все повече градове казват, че искат да имат кмет с подобни на премиера качества. Това според мен е част от притесненията, които и ГЕРБ изпитват. Просто хората виждат, че могат да застанат зад някой, който да ги води с разум напред“, каза Петков.

По думите му кандидатът за кмет на Плевен Наталия Цанева е именно такава личност и затова имали голяма вяра в нея. „Тя е един много добър човек, отличен професионалист, който милее за града си“, подчерта Петков. По думите му Цанева може да покаже Плевен "в светлината, в която го познаваме от преди години - индустриална сила на Северна България."

Подкрепата си към Наталия Цанева заяви и Свилен Трифонов, депутат от ПП-ДБ.

„Медиите наричат Плевен градът на музеите, защото има дълбоко минало и в момента гради настоящето си на база тези спомени. Наша обща грижа е Плевен да стане град на бъдещето“, каза Трифонов по време на представянето на кандидата за кмет Наталия Цанева и листата с общински съветници пред съграждани. „Но да се случи това трябва да има човек, трябва да има програма и трябва да има екип, който да реализира тази програма. Ние имаме човек в лицето на Наталия Цанева, зад която аз заставам без никакво колебание. Това е правилната кандидатура, това е човекът, който ще реализира тази програма, за която ви споменах“, каза още Свилен Трифонов пред плевенчани.

„Плевен заслужава да има своето развитие. За мен крещящите нужди на общината могат да бъдат удовлетворени единствено и само с помощта на средства от държавния бюджет и много работа по европейските програми. Осигурим ли необходимите за Плевен пари оттук нататък ще бъдат решени абсолютно всички проблеми. В момента Плевен е в 30-годишен застой, а аз го определям още като състояние на будна кома. Време е да си дадем една разумна възможност да променим това“, каза Наталия Цанева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com