Ревизоро обясни опашките по границите със "скрит саботаж"

5640
Ревизоро обясни опашките по границите със "скрит саботаж"
Снимка: БГНЕС

Те са си го сложили, трябва да си го дундуркат – така депутатът от Патриотичен фронт и бивш шеф на Агенция „Митници” Емил Димитров – Ревизоро коментира работата на настоящия директор на ведомството Ваньо Танов в студиото на „Тази сутрин” по bTV.

Ревизоро обясни опашките по границите със "скрит саботаж". Според него митничарите на „Капитан Андреево” са „хората, които очакват уволнение, може би се опитват да саботират”. Димитров отбеляза още, че на пункта се точи ремонт още от предходния мандат на ГЕРБ, а Агенция „Митници” би трябвало да може да компенсира липсата на работещи стационарни рентгени с изпращане на мобилни от страната. „Това са хора, които всичко си знаят. Какъв съвет да дам на Ваньо Танов?”, запита Ревизоро.

В София се заседава, на границата се случва всичко т.е. "заседавайте си, не ни пречите"

В София се заседава, на границата се случва всичко т.е. "заседавайте си, не ни пречите". Винаги само най-ниската брънка бива залавяна....

Емил Димитров е скептичен по отношение на поисканите от премиера 1.6 млрд. лева приходи от митниците, като посочи, че от началото на годината до края на месеца ще се съберат най-много 10 на сто от парите, но преди местните избори властта няма да може да си позволи рокади.

Ревизоро се обяви „за” оградата по границата с Турция, защото „всички хора, които идват у нас, дърпат от нашия ресурс”, а немалко пари отиват и за командироването на полицаи.

„Неслучайно цяла Европа е срещу това, неслучайно Америка има значително по-качествено съоръжение, с което се пази от Южна Америка”, отбеляза той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика