Славчев е изключен от ББЦ, Бареков и Кенов ще го съдят

26442
Славчев е изключен от ББЦ, Бареков и Кенов ще го съдят

Бившият вече зам.-председател на ПП „България без цензура” който в писмо до медиите обяви, че напуска партията, вече е изключен. Това съобщи на извънредна пресконференция в Бургас лидерът на ББЦ Николай Бареков, след заседание на изпълнителния съвет на партията, предаде „Фокус”.

Бареков каза, че такова решение ще бъде взето и от Контролния съвет, въпреки че е достатъчно за легитимността и решението на изпълнителния съвет. Представителите на съвета бяха на извънредната пресконференция в Бургас, на която присъстваха и лидери на областни структури на партията. Бареков каза, че след изборите Ангел Славчев е в „дълбока нелегалност и неговото членство в партията е абсолютно формално”. Самият Славчев е предпочел да се изолира от процесите на партията. Бареков каза, че си „посипва главата с пепел”, тъй като именно той довел Славчев в ББЦ. ”Хванах го за ръката от улицата. Вкарах го в политиката. Дадох му път в живота. Грижех се за него като дете, въпреки че цялата партия беше против това”, каза Бареков. Той допълни, че поема отговорността, тъй като той го е докарал в партията.

"България без цензура" отрече да е подчинена на Пеевски

Ангел Славчев отдавна не членува нито в органите на "България без цензура", нито в нейното ръководство. През последните месеци неговото...

„Това, което днес е написал за нас, е абсолютно необяснимо, неприемливо. Писмо пълно с клевети, с лъжи, манипулации и внушения, които могат да бъдат опровергани ред по ред”, каза Бареков. Заради тези лъжи Николай Бареков каза, че ще съди Славчев. За съд заговори и Стефан Кенов, който също заяви, че е засегнат от написаното от Ангел Славчев в писмото и което не отговаря на истината. Преди пресконференцията Бареков подаде два телефона на своя колежка като каза, че това са прословутите му телефони, но никога не е разговарял с Пеевски, а и няма секретен телефон, за какъвто твърди Ангел Славчев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика