X
 
 

10 фалшиви Не!Ща около нас

11755 0
10 фалшиви Не!Ща около нас
Снимка: Пресцентър МВР
Сюрпризиращото разкритие, че фалшиви картини се излагат пред народа, ни тласна да разровим с инструментите на знаменитата българска разследваща журналистика какво още не е автентично в нашия живот.

Нека разобличим и другите фалшификати. Ето ги: 

1. Видеата в профила на Бойко Борисов, в които той кара кола. Всичко това е снимано на green box и всъщност премиерът не кара кола наистина от мерки за сигурност, понеже не може да дава мигачи.

2. Луната и звездите в нощното българско небе. Те са прожектирани върху кемтрейлса, който ежедневно се изсипва върху нас, за да ни попречи да развием потенциала си и да ни кастрира.

3. Хамбургерите по 15 лева. Няма нищо по-фалшиво от кюфте в хлебче, струващо колкото да си направиш 20 кюфтета в хлебчета.

4. Петната по новите плочки на градинката Кристал. Те са сложени от общината, за да се придаде старинен и автентичен вид на добре обсрана от птичета градинка, леко опикана и оповръщана от трудовия пролетариат.

5. Косата на Йордан Лечков. Легендарният футболист, бивш кмет на Сливен и настоящ отговорник за националния отбор към БФС, ни лъже, че няма голяма и пухкава коса като Боби Михайлов.

6. Детските градини. Всъщност никое детенце не е класирано в детска градина в София и сградите се ползват за масово търкане на лотарийни талони от пристрастени към това клетници, неумеещи математика.

7. Книгите на съвременните български автори. Преписани са от Facebook.

8. Третата чертичка на официалните анцузи на патриотите. Китайска лъжа, отворете си очите!

9. Правосъдието в България. Много лош фалшификат на Съдебен спор.

10. Здравеопазването в България. Слаба имитация на хомеопатията, знаете си.

 

Автор: Самуил Петканов

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално