Рок динозаврите "Назарет" идват за Green Rock Fest в Русе

15145
Рок динозаврите "Назарет" идват за Green Rock Fest в Русе

"Назарет" ще бъде "гвоздеят" в програмата на тазгодишното издание на Green rock fest в Русе. Това съобщиха за topnovini.bg днес министърът на туризма и кметът на града Пламен Стоилов, като бе уточнено, че договорът с шотландската група вече е подписан.

След Джон Лоутън и Джо Лин Търнър това са поредните звезди от световна величина, които гостуват в Русе за традиционния рок фест.

13-годишни музиканти дебютират на джаз фестивала в Русе

13-годишни музиканти от Училището по изкуствата в Русе ще дебютират на голямата джаз сцена на 20 ноември. Седмокласниците Николай Дими...

Изявата им ще бъде на 13 септември в зала "Арена Русе", която предстои да бъде открита на 23 юли. Концертът ще е с вход свободен.

"Предполагам, че това ще е поредното събитие, което ще предизвика огромен интерес. Вървим в тази посока, защото ние наистина искаме Русе да стане един от водещите туристически центрове", сподели кметът Стоилов. Той не пропусна и да благодари за оказаната в това направление подкрепа от Министерството на туризма в лицето на министър Николина Ангелкова, която е на посещение в Русе днес.

"Назарет" е шотландска рок група, която набира световна популярност през 70-те години на 20-ти век, бидейки сред родоначалниците в стиловите направления на хард рока и хеви метъла. През тези години, формацията издава поредица успешни албуми, съдържащи хитови композици, сред които "Love Hurts" и "Hair of the Dog" - често са сочени като върхове в творчеството на групата.

 

Русе е домакин на Международен фолклорен фестивал

Утре, 27 юли,  Русе ще бъде домакин на Международен фолклорен фестивал, в който ще вземат участие ансамбли от Мексико, Индия и Рум...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Русе