Кирил Николов - Дизела, Богомила Трайкова и Христо Христозов на Fuckup Nights в София

5138
Кирил Николов - Дизела, Богомила Трайкова и Христо Христозов на Fuckup Nights в София
Снимка: Fuckup Nights

Fuckup Nights е глобална поредица от събития, която празнува поемането на риск и привества грешките, които допускаме по пътя към растежa. Всеки месец в над 300 града по целия свят, няколко души се изправят пред публика, за да споделят смело своите професионални "провали", цената, която са платили за тях и уроците, които са научили.

Ще ви очакваме на 08.09, отваряме врати от 18:30ч., начало 19:00ч.

Христо Христозов е магистър по право, но интересите му са в сферата на (1) лидерството и (2) мениджмънта в културата и по-специално в киното. От 10 г. работи като бизнес треньор. Бил е част от екипа на София Филм Фест и програмен директор на Дома на киното (2016-2018 г.). В момента се занимава с кино разпространение (Touch me not, Burning) и фестивали (Master of Art, Sofia MENAR, Скандинавско кино и Sofia Pride Film Fest).

През 2009 г. Христо живее близо до Дома на киното и бързо се превръща в един от най-редовните му зрители. С времето става доброволец, а впоследствие част от екипа на София Филм Фест и проектен координатор. До края на 2016 г., когато получава мечтаната от него възможност - да работи като програмен директор на любимото си кино. Оттук историята е едновременно за стремглав растеж и успех сред зрители, колеги и партньори и за един труден личен избор. Големият урок е смирение, но всеки от нас трябва да мине през провал, за да го научи.

Богомила Трайкова, позната като Мила Боги в социалните мрежи, през деня е Богомила и работи в инвестиционен фонд за устойчиво развитие PostScriptum Ventures, където е част от глобален екип за енергийна трансформация. Щом се стъмни, обръща името си наопаки и започва да изразява себе си и да създава песни, разкази и всякакви вдъхновяващи проекти… отново за природосъобразни практики и за творчеството като основоположен камък за устойчиво развитие.

Нейна е инициативата „Коледа в писмо“, с която е разпратила над 10 000 писма до непознати в България, нейн е също и проектът „Налима“ за рециклирана коприна и опазване на традиционните занаяти в България. Проекта "Налима" започва с много ентусиазъм и страст, печели международно признание, но какво реално се случва с него и защо не вижда бял свят ще ви разкаже на 08.09.2020г.

Успешни българи разказват за "провалите" си на Fuckup Nights

Fuckup Nights, глобална поредица от събития, която празнува поемането на риск и приветства грешките, които допускаме по пътя към растеж...

Кирил Николов - Дизела започва професионално да се занимава с ориентиране през 1998г., а година по-късно е вече в Националния ни отбор по спортно ориентиране. Кирил е най-успешният български състезател по ориентиране, шампион на редица национални, балкански и европейски състезания.

През 2013г. Дизела успешно завършва изкачването на петте най-високи върха в България за по-малко от 24 часа, което го превръща в легенда в планинското бягане и първи успява да пробяга планинския маршрут Ком - Емине за по-малко от пет денонощия. Наскоро излезе излезе и биография на Дизела "Предпоследната крачка" (изд. "Вакон"), написана от писателя и преводач Богдан Русев, а във филма Reach Your Limits ("Достигни границите на възможностите си") режисьорът Димо Петков показва опита на Кирил да премине по старопланинското било за пет дни. Какво се случва с първия опит на Дизела и какви са били предизвикателствата пред него, за да се наложи да го направи отново ще разберем от самия него на 08.09.

Ще бъде запомнящо се отново събитие!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЦЕНА:

“ПоетиТе” тръгват на лятно турне през юли

Устата нападна Народния театър: Кой позволи на Джон Малкович да се гаври с българите?

Стефания Колева и Деян Ангелов представят новия стендъп театър "Без гаранция"

Световноизвестният режисьор Деклан Донелан поставя "Медея" в Народния театър

Калин Сърменов с невиждана почит към българските театрали (СНИМКИ)

Обновеният Театър Азарян представя първа премиера

Джон Малкович проведе кастинг с трупата на Народен театър "Иван Вазов"

Спектакълът "Анна - непоправимата" за Анна Политковская с нови две дати

Миланската опера "Ла Скала" с нов директор

Актьорът Любен Кънев с дебют на West End в Лондон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com