На 1-ви декември светва коледната елха на София

83988
На 1-ви декември светва коледната елха на София
Снимка: Thinkstock

Тази неделя (1 декември) в 19:00 часа ще бъдат запалени светлините на коледната елха на София. Тя ще е в градината пред хотел „Рила" на ул. "Алабин", съобщиха от дирекция "Култура" на Столична община.

От 11:00 часа до 20:00 часа на открита сцена пред елхата ще се проведе празнична програма, в която участват Танцов ансамбъл „Средец", Студио за модерен балет „Киви", Вокална студиа „Дъга", Клуб „Накама", Вокална група от Столичен център за работа с деца „Бели Брези", Танцова група към ОДЗ „Преспа", Детски хор с диригент Мая Василева и Детски танцов ансамбъл с ръководител Живко Желязков към Националния учебен комплекс по култура, Фамилия Бисерови, Детска вокална група „Смехоранчета", Вокална формация „Трикси", Детска вокална група „Бон-бон", певицата Румяна Коцева и нейните ученици по поп и джаз пеене от вокално „Студио Артес", звездата от музикалните формати „Мюзик Айдъл" и „Гласът на България" - Красимира Иванова.

Британците ще харчат повече за Коледа, отколкото през миналата година

През последния месец на отминаващата година жителите на Великобритания ще изхарчат за коледни подаръци на роднини и близки почти 83 мил...

Коледарски игри, песни и наричания ще изпълнят деца от 144 СОУ „Народни будители", а „Жар театър" към Дом на културата „Средец" ще представи огнено шоу.

От 13:30 часа до 15:00 часа в карнавалната лаборатория на Фест студио „Жар" гримьори ще изрисуват лицата на желаещите и ще ги превърнат в приказни герои

От 15:00 часа Дядо Коледа и Снежната царица ще се снимат с децата в специален кът. Малчуганите ще могат да се снимат и пред къщичката на джуджетата.

Празнично украсен ретро трамвай ще се движи в неделния ден, от 16:00 часа до 19:30 часа, от пл. „Възраждане" до пл. „Журналист".

Коледна фиеста в Двете елши

На 7-ми Декември Двете елши и приятели организират един истински творчески ден, посветен на Коледните приложни изкуства. През целия ...

Светлините на елхата ще бъдат запалени в 19.00 ч., от кмета на София - Йорданка Фандъкова и нейните специални гости - популярни български актьори и музиканти. Празнична заря ще освети небето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена