X
 
 

А1 демонстрира иновативния Huawei Mate 30 Prо в своя магазин в Mall of Sofia

1058 0
А1 демонстрира иновативния Huawei Mate 30 Prо в своя магазин в Mall of Sofia
Снимка: А1
Новият модел на Huawei, който включва смели решения в дизайна на дисплея, камерата и начинa на работа на процесора, се предлага в комплект с Huawei FreeBuds 3

А1 започва предлагането на най-новия представител на Mate серията на Huawei – Mate 30 Pro, в комплект с безжичните слушалки с интелигентно шумоподтискане FreeBuds 3. Устройството беше представено от китайския технологичен гигант през есента на 2019 година и веднага привлече вниманието на любителите на високите технологии с редица иновативни решения.

Първото нещо, което прави впечатление във външния вид на смартфона, е нетрадиционният дизайн на камерата. Четворната Leica камера, позиционирана на гърба на устройството, впечатлява не само с формата си, но и с възможностите за прецизно засичане на разстоянието и правене на снимки дори в условия на ограничена осветеност.

Модернизираните функции АI HDR+ и AI сегментиране позволяват на софтуера на камерата да анализира изображението и да го сегментира в различни части. Така потребителите с лекота получават баланс в светлината, цвета и контраста.

Дисплеят на устройството прави впечатление заради преливащата си форма, която обхваща и страничните части на устройството. Това технологично решение не е създадено само за визуален ефект, а има и чисто практически ползи. Заобленото стъкло с изключителна извивка от 88 градуса осигурява естествено докосване и задържане в дланта на ръката. Освен това, от страничната част на дисплея могат да се управляват редица функции на устройството.

Това, което остава скрито от потребителите вътре в устройството, е не по-малко важно за работата на Huawei Mate 30 Pro. Процесорът Kirin 990 постига значително подобрение в цялостната производителност и енергийната ефективност на смартфона. Той е създаден на нов принцип в процесорната архитектура - Big-Core плюс Tiny-Core NPU. „Големите“ и „малките“ ядра изпълняват различни задачи, според изискванията за натовареност, необходими за съответния процес.

Оптималната работа на процесора е важна и за издръжливостта на батерията. Със своите 4500 mAh, Huawei Mate 30 Pro e сред най-мощните в портфолиото от устройства на А1. Освен с интелигентна система за разпределение на натоварването, устройството може да се похвали и с функция за бързо зареждане, както и с възможност за обратно зареждане на други устройства, 3 пъти по-бързо от това при Mate 20 Pro.

Това е първото устройство на Huawei, което идва с Android 10, но без така наречените Google Mobile Services (GMS) – инструменти на Google, които са част от обичайната инсталация на операционната система. Това ще даде възможност на потребителите да се запознаят с новата Huawei AppGallery – собствен магазин за приложения, разработен от компанията, който бързо и постоянно се обогатява с все повече глобални и локални приложения. Mate 30 Pro е поредното доказателство, че Huawei ще продължава самостоятелно по пътя си в разработването на нова модерна екосистема от интелигентни устройства и услуги.

Huawei Мате 30 Pro се предлага от А1 в комплект с FreeBuds 3 на цени от 56,99 лв. месечно на изплащане, в комбинация с тарифен план A1 One Unlimited 5XL. Любителите на мобилните технологии могат да се запознаят с устройството на специалния щанд в магазина на А1 в Mall of Sofia, на столичния булевард „Александър Стамболийски“ 101.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.

Actualno.com

Етикети:

Срещата на върха за евробюджета вероятно ще има втори дубъл
Срещата на върха за евробюджета вероятно ще има втори дубъл

Европейският съвет възобнови работата си по бюджета на общността за 2021-2027 година едва днес следобед, след като вчерашното извънредно заседание...

КЪСМЕТЧЕ за 22 февруари според зодията
КЪСМЕТЧЕ за 22 февруари според зодията

Овен Очаква ви най-романтичната среща, която сте имали досега. Телец Пътуване, което ще ви запознае с много специален човек. Близнаци Няма...

Последно в Актуално