А1 приема предварителни поръчки за смарт часовника Huawei Watch Ultimate Design

1408
А1 приема предварителни поръчки за смарт часовника Huawei Watch Ultimate Design
Снимка: А1

Клиентите на А1 ще могат да направят предварителни поръчки на най-новото премиум устройство от семейството на Huawei - Huawei Watch Ultimate Design, което може да бъде поръчано предварително от A1.bg. Луксозният смарт часовник, разполага с уникален дизайн, черен керамичен безел с нанокристали, както и шест инкрустации от 18-каратово злато. Изящните 3D трапецовидни шарки върху короната са издълбани с диамантени инструменти и взаимодействат с вграденото злато, за да създадат бляскав вид и лъскаво усещане. Каишката на часовника е в цветовете черно и златно, като съчетава в едно лукса с класиката. Бъдещите потребители на Huawei Watch Ultimate Design могат да направят заявка на А1.bg след като се регистрират, а офертата важи до изчерпване на количествата. Те ще получат своя нов луксозен смарт аксесоар до 30 дни след заявката. 

Huawei Watch Ultimate Design разполага с режим за голф тренировки, като дава актуална информация за скоростта и темпото на завъртане, времето на обратния замах и дава съвети за подобряване на нивото на играчите. Смарт часовникът е с водоустойчивост 10 ATM7, като  може да се използва при гмуркане до 100 метра и предоставя 8 разнообразни режима. Аксесоарът се вписва и в начина на живот на планинарите, които могат да се възползват от функцията за маркиране на местоположението.

Грижата за здравето заема важна част от функционалностите на новия 49.4 mm смарт часовник. Huawei Watch Ultimate Design разполага с HUAWEI TruSeen™ 5.0+ система за измерване на сърдечен пулс, мониторинг на нивата на стрес, както и системата HUAWEI TruSleep™ 3.0, която идентифицира ключовите състояния на съня, дава оценка за неговото качество и препоръки към своя притежател. Устройството е съвместимо с iOS и Android, дава възможност за извършване на Bluetooth обаждания и разполага с максимум 14 дни живот на батерията.

Huawei Watch Ultimate Design е с резолюция 466 х 466 пиксела и безжично зареждане. Устройството разполага с 3 бутона: бутон за помощ, въртяща се коронка и функционален бутон, които да направят потребителското изживяване максимално приятно и в хармония с нуждите на притежателя му.

Смарт аксесоарът се предлага на цена от 249,99 лева на месец с двугодишен план Unlimited Ultra от А1 или за 5169,99 лева в брой със същия тарифен план. Закупилите Huawei Watch Ultimate Design ще го получат в луксозна кожена кутия, с която да създадат специален спомен за себе си от момента на нейното отваряне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com