А1 спечели две награди в петото издание на B2B Employer Branding Awards

2424
А1 спечели две награди в петото издание на B2B Employer Branding Awards
Снимка: А1

А1 получи две награди от конкурса B2B Employer Branding Awards 2021. Компанията беше отличена за иновациите в обучението на таланти в пандемични условия. В специалната категория „Изгряващ лидер“ наградата беше заслужено присъдена на Яна Янкова, старши мениджър „Финтех и дигитални решения“.

В категория „Иновации в обучението на таланти (по време на пандемия) журито на конкурса оцени високо подхода на А1 да стимулира и подкрепя надграждането на знанията и уменията на талантите в компанията чрез специално създадената ICT академия. Програмата е с фокус изцяло върху най-иновативните високотехнологични решения на компанията за корпоративни клиенти. При нея А1 използва новаторски подход за повишаване на компетенциите на талантите от направление „Корпоративни продажби“ в условията на пандемия, като с помощта на специално създадени виртуални обучения ги подкрепя да повишават знанията си за разширяващото се портфолио от високотехнологични решения на компанията.

Феноменът „Дюн“, семейство Адамс и вълнуващ трилър очакват абонатите на Xplore TV през февруари

Февруари ще бъде изключително вълнуващ за абонатите на Xplore TV. A1 Видеотека ще предложи на зрителите множество заглавия, сред които ...

През 2021 година обученията в ICT академия бяха обособени в 7 ключови модула, сред които „Софтуер като услуга“, „ИТ сигурност“ и „Интернет на нещата“. В рамките на 54 сесии ICT академия регистрира общо 1900 участия. Всички обучения бяха водени от 23 лектори, представители на А1, експерти в своята област, и помагаха на талантите от направление „Корпоративни продажби“ да надградят знанията си по 16 специфични теми.

Яна Янкова беше отличена от журито на конкурса за приноса си към развитието на дигиталните и финтех услуги на А1. Като старши мениджър „Финтех и дигитални решения“, под нейно ръководство са отдел „Финтех и дигитални решения“, екип „Дигитални интернет решения“ и екип „Дигитални маркетингови решения“. През 2021 година екипите, за които тя отговаря, достигнаха над 40 служители. Лидерските ѝ качества, фокусът върху развитие на нови източници на приходи с добавена стойност за компанията и клиентите, както и умението ѝ да мотивира и развива потенциала на членовете на екипите допринесоха за значително разширяване на портфолиото от предлагани услуги в подкрепа на дигиталната трансформация. За по-малко от година екипът на Яна Янкова създаде и поддържа над 500 кампании, а приносът им към общите приходи на компанията надхвърля няколко милиона лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com