Безкрайни възможности с първия 5G план у нас - А1 Unlimited

2039
Безкрайни възможности с първия 5G план у нас - А1 Unlimited
Снимка: А1

Първият 5G мобилен план в България вече е факт. Малко след спечелването на търга, организиран от Комисията за регулиране на съобщенията за разпределение на радиочестотния спектър 3,6GHz, А1 добави достъп до 5G мрежата в най-новия си тарифен план А1 Unlimited. В него са включени безкрайни мегабайти на максимална скорост в 5G мрежа в страната и в роуминг в ЕС. По-рано този месец от телекома представиха A1 Unlimited, като един от най-гъвкавите планове, който предоставя безкрайни минути, неограничени мегабайти без лимит на максималната скорост и неограничени SMS и MMS – в България и в ЕС.

Какво ни дава A1 Unlimited

A1 Unlimited предлага неограничени възможности и всичко, от което имате нужда – свобода при общуване, работа и забавление в движение. Още по-добрата новина е, че до края на април планът е на промоционална цена от 34,99 лева на месец за клиентите, които сключат двугодишен договор. Сумата може да бъде дори още по- атрактивна, ако заплащате месечната си фактура онлайн през Моят А1. Така можете да спестите допълнително още два лева месечно от цената на абонаментния план.

Ако често сте в движение или имате близки и приятели в чужбина, ще се радвате да научите, че възможностите на A1 Unlimited не спират дотук. Към неограничените минути и безлимитните мегабайти на максимална скорост, в плана са включени и 200 безплатни минути международни разговори за страните в Европейския съюз.

Освен това, А1 е един от малкото телекоми в света, които предлагат на своите клиенти 5G роуминг не само на територията на ЕС, но и в САЩ, без това да води до промяна в цената на плана. Така можете да сърфирате неограничено, а в районите с покритие на 5G мрежата скоростта на мобилния интернет може да достигне над 1 000 Mbps.

Допълнително услуги

С A1 Unlimited допълнително получавате и достъп до дигиталните услуги на телекома като Xplore TV GO Mini, A1 Wallet, А1 Net Protect и други, както и възможността да персонализирате своя 5G план по ваш вкус.

През приложението Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg можете да изберете до четири безплатни услуги, които да активирате, като сред тях са мобилна телевизия Xplore TV GО с каналите MAX Sport, спортните канали Diema Xtra, музикалната стрийминг платформа Deezer, филмови класики и нови блокбъстъри в HGO GO и още много други.

5G покритие

Мрежата на А1 продължава да бъде единствената, която предлага истинско 5G преживяне, благодарение на 5G честоти, специално оборудване и високи скорости, които няма да бъдат ограничавани за абонатите на А1 Unlimited. Към момента А1 предоставя 5G възможности за населението на открито в над 75 града и курорта, като с времето обхватът ще продължи да се разширява.

Освен това от телекома предлагат и все по-богато портфолио от 5G устройства, съвместими с мрежата от пето поколение на А1. В момента потребителите могат да направят своя избор от модели на седем марки, сред които са Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, OnePlus, TCL и ZTE.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com