Ентусиасти от 3 до 83 години спортуваха над 15 000 минути с кампанията „Смарт Спорт“ на Yettel

626
Ентусиасти от 3 до 83 години спортуваха над 15 000 минути с кампанията „Смарт Спорт“ на Yettel
Снимка: Yettel

Смарт технологии, изненади, много забавление и над 1000 участници на възраст от 3 до 83 години е само част от равносметката от трите издания на кампанията на Yettel „Смарт спорт“ за 2023 г. За втора поредна година инициативата успя да мотивира хора от всички възрасти да се спортуват на открито и да тестват как смарт устройствата помагат за постигането на спортни цели.

Шатрата на „Смарт спорт“ донесе доброто настроение на първа линия на плажа във Варна и Градина и на метри от работното място в Бизнес парк София, където всеки можеше да се включи в забавни спортни предизвикателства и да спечели страхотни награди. Готовите да се поизпотят можеха да участват във функционални тренировки със собствено тегло, тежести, ластици и гири, с продължителност 5, 10 или 15 минути. Те бяха напътствани от професионални треньори, които им помагаха със съвети за добър спортен режим и правилно изпълнение на упражненията.  

С помощта на смарт часовници трениращите следяха физическите си показатели: пулс, изгорени калории, изминато разстояние и брой крачки, като общият резултат на всички спортни ентусиасти от трите събития е над 15 000 минути, прекарани в упражнения. Привържениците на активния начин на живот са направили и над 10 000 клека и са изгорили повече от 200 000 калории по време на активностите. Успешното завършване на тренировката им носеше гарантирана награда като постелка за спорт, фитнес чанта и други спортни принадлежности. Най-амбициозните участници пък имаха възможност да премерят сили и в специални happy hour дуели, победителите от които грабнаха отстъпка за нов смарт часовник.

В края на всяко издание всички престрашили се да се включат в предизвикателствата участваха и в томбола за голяма награда – последно поколение смарт часовник. По време на събитията в специален демо корнър всеки можеше да разгледа и изпробва най-актуалните смарт джаджи от портфолиото на Yettel.

Кампанията на Yettel в подкрепа на движението и активния начин на живот „Смарт Спорт“ стартира през 2022 г. и до момента успя да вдъхнови хиляди да спортуват повече. Нейната цел е с помощта на модерните технологии да мотивира хора от всички възрасти да направят уверено първите си крачки към по-здравословния начин на живот.

Повече за кампанията „Смарт спорт“ можете да откриете тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com