Новите смарт продукти на Xiaomi - верен помощник във всеки момент от деня

1959
Новите смарт продукти на Xiaomi - верен помощник във всеки момент от деня
Снимка: Xiaomi

Живеейки в бързоразвиващия се и динамично устроен свят, често ставаме подвластни на ежедневието и битовизмът, които ни заобикалят. Не разполагаме с достатъчно време и енергия да извършваме дейностите, към които толкова сме привикнали. Затова дори не се замисляме, че непрестанно се появяват нови начини, идеи и устройства, които навлизат именно с цел улесняване на живота на всеки един от нас. Такъв пример е цялата екосистема от продуктите на Xiaomi, в която влизат разнообразни смарт продукти. Новите смарт устройства на Xiaomi, включващи: смарт гривната от ново поколение - Xiaomi Smart Band 7 Pro, най-новия таблет Redmi Pad, както и безжичните слушалки Redmi Buds 4 Pro. В следващите редове ще разгледаме малко по-подробно всяко от тези устройства с цел разкриване на техните предимства.

Най-новата смарт гривна на бранда Xiaomi Smart Band 7 Pro е проектирана, основавайки се на идеята за удобство, функционалност и ефективност. Това доказват и функциите, които я изграждат, като проследяването на съня и множеството спортни режими, поставящи на преден план здравословното ни състояние, както и неговата нормална динамика. Следвайки тази линия, за любителите на спорта Xiaomi са вградили в устройството GNSS система, благодарение на която позиционирането и проследяването на предвидения маршрут става само с няколко клика. Нека не пропускаме и факта, че разполагайки с нея, всеки потребител може спокойно да забрави за притесненията, свързани с издръжливост и живот на батерията - само с едно зареждане продуктът си осигурява до 12 дни висока производителност и пълноценна употреба. Смарт гривната съдържа над 150 дигитални циферблата, предлага се в два цвята и е с 8 различни опции за персонализация на каишката. С други думи – създадена е да съответства на всеки стил, всеки сезон и всяка модна тенденция.

За потребителите, прекарващи по-голямата част от времето си пред екрана по работа или за удоволствие, водещата технологична марка наскоро пусна в продажба таблета Redmi Pad, който е и единственият в света, получил сертификат SGS (водещата в световен мащаб компания за проверка, верификация, изпитване и сертифициране) за ниска зрителна умора. Устройството разполага с 10,61-инчов дисплей и е снабден с 8МР 105° ултраширокоъгълна предна камера, предоставящи на всеки свобода при сърфиране в дигиталното пространство, както и създаване и разпространяване на съдържание. Захранван е с батерия с капацитет 8000 mAh и осигурява спокойствие при наслаждаване на любимо четиво, разговор с любим човек, провеждане на работна среща или друг вид активност, присъща за всяко ежедневие.

Ако сте почитател на добрата музика и аудиокнигите или работата ви предполага да прекарвате повече време в разговори и онлайн срещи, бъдете сигурни, че от Xiaomi са помислили и за вас. Безжичните слушалки Redmi Buds 4 Pro са специално създадени с внимание към детайла и изцяло съобразени с нуждите на всеки потребител. Те се отличават с изключително дълъг живот на батерията, достигащ до над 30 часа със зареждащ калъф, благодарение на техния чип с по-ниска мощност. В допълнение, те идват с активно шумопотискане, съчетано с алгоритми за изкуствен интелект, разграничаващи човешкия глас от околния шум. Обединяващ е елегантният и изчистен дизайн, който превръща смарт устройството не просто в поредния предмет, заемащ място сред вашите вещи, а в предпочитан аксесоар за ежедневна употреба.

Смарт продуктите на Xiaomi могат да бъдат закупени от партньорската мрежа на бранда, от физическия магазин на бранда в Paradise Center, ниво 0, както и онлайн на mi-bulgaria.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com