Освободете си време за повече летни градски разходки с подобрени перални машини от LG

3919
Освободете си време за повече летни градски разходки с подобрени перални машини от LG
Снимка: LG

Да си жена в 21ви век изисква много старание. От нас се очаква да сме примерни домакини, с интригуващ социален живот, перфектни майки, успели бизнес дами и, ако може, дайте ни още една задача, защото тези са ни малко.

От LG обаче не само, че не дават още задачи, но и с постоянство се опитват да облекчат някои от тях. В момента усилията им са насочени върху намаляване на времето ни в домакински задължения, за да освободим повече време за градски летни вечери със семейството или приятелите. А ние, разбира се, приемаме тази помощ с отворени обятия! Интелигентните перални машини от LG осезаемо променят ежедневната ни домакинска рутина и вече можем да се насладим на кратко „работно време“ и повече време за релакс.

Топ съвети от LG за дом, подготвен за горещото лято

Летните пикници и плажните авантюри са страхотни сезонни активности, но нищо не може да се сравни с удовлетворяващото чувство да се скр...

Благодарение на иновативната AI DD технология, базирана на изкуствен интелект, пералните машини F4DV509S0E и F4WV910P2SE могат напълно сами да определят теглото на зареждането, типа на текстила, който сте сложили, а заедно с това и най-подходящата програма за него. Така, пералните от LG ни освобождават от непрекъснатата мисъл колко и какво има в нея и дали няма да съсипем онази любима блуза. Всъщност, ако се замислим, от компанията толкова са улеснили процеса, че спокойно можем да зарадваме и мъжете си (добре де, по-скоро себе си) и да им прехвърлим напълно това задължение, докато ние пием чаша вино на терасата, вземем си дълга вана или просто излезем с приятели.

Ако обаче задължението все пак си е наше, а не сме имали много време да го изпълним, на помощ ни идва функцията TurboWash 360 – програмата, разработена специално за случаите, когато имаме нужда от глътка въздух или някоя допълнителна минута. TurboWash 360 изпира перфектно само за 39 минути, благодарение на 3D мулти дюзи, които разпръскват вода в 4 различни посоки, за да достигне тя до всеки сантиметър от дрехите ви. И разбира се, напълно отговаряйки на принципа на LG – по-малко домакинска работа, повече време за живот. Бързото изпиране има и още едно изключително важно предимство, което дори само за себе си заслужава челно място – енергийната ефективност. Освен важна за финансовите ни спестявания, тя е важна и за опазването на околната среда – мисия, която е основен фокус на LG от години. Колкото по-малко енергия използваме в домакинската си работа, толкова по-чиста планета ще имаме. Гаранция за това дава и етикета клас три пъти А на модел F4WV910P2SE за енергийна ефективност, бързо действие на въртенето на барабана и ниво на шума. 

Пералните на LG са и значително по-хигиенични, благодарение на фукцията Steam+. Тя отстранява 99,9% от алергените, като домашните акари, които могат да причинят алергия или дихателни проблеми. Но това не е всичко – с нежната си грижа, програмата по още един начин може да улесни ежедневието ви, като намаля гънките от прането с до 30% и така спестява време и от гладенето.

Домът ти може да е енергийно ефективен, докато получаваш първокачествена грижа за въздуха от LG

Енергийната ефективност на продуктите вече не е само пожелателно качество, а едно от основните изисквания на потребителите при търсенет...

„Всичко в едно“ функцията на пералните от LG е още една от водещите характеристики, които си заслужава да се споменат – тя пести пространство в дома и оставя повече място за семейството – не само пространствено, но и времево. Двойната функция съкращава времето ви в работа с домакинските уреди и ви оставя да се насладите на най-ценните моменти.

Както всички интелигентни уреди на LG, така и пералните им машини, работят с технологията ThinQ, която улеснява връзката с уреда максимално, давайки ви възможност да управлявате от дистанция. Можете да я включите преди да сте се прибрали, за да ви чака готова, да настройвате режим, време и дори да изтегляте допълнителни програми. Знаем, че в най-смелите ви мечти изобщо не мислите за пране и домакинска работа, но ние мислим, че LG доста са се постарали да направят процеса възможно най-лесен и бърз.

Разгледайте пералните машини от LG: https://www.lg.com/bg/peralni-mashini 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com