През декември акцентите в А1 Видеотека ще предложат забавления пред екрана за почитатели на разнообразни жанрове

1278
През декември акцентите в А1 Видеотека ще предложат забавления пред екрана за почитатели на разнообразни жанрове
Снимка: А1

През декември абонатите на Xplore TV ще могат да се насладят на разнообразни филмови заглавия. Селекцията в А1 Видеотека има всички предпоставки да привлече вниманието на зрители от всички възрасти пред телевизионния екран – като на кино, но вкъщи.

Драматичният филм на ужасите „Невидимия“ (2020) разказва за страховитите преживявания на Сесилия Кас (Елизабет Мос), която успява да избяга от капана на нездравословна връзка с богатия и брилянтен учен Ейдриан Грифин. Зрителите на А1 Видеотека ще могат да проследят как под прикритието на нощта тя се укрива с помощта на сестра си (Хариет Дайър), приятел от детството (Алдис Ходж) и неговата дъщеря-тийнейджърка (Сторм Рийд).

А1 става технологичен партньор на Национална волейболна лига

А1 и Националната волейболна лига (НВЛ) подписаха споразумение за партньорство, с което телекомът става основен технологичен партньор н...

Сред акцентите в селекцията на А1 Видеотека в последния месец на 2020-а година е и анимацията „Бен 10 срещу вселената: Филмът“. Фантастичната история на Бен Тенисън е позната още от първия ТВ сериал, стартирал през 2005 година. Филмът от 2020 година идва при абонатите на Xplore TV с озвучаване на български език, така че и по-малките зрители ще могат да се забавляват с космическите приключения на Бен.

За любителите на класиката и на романтичните комедии селекцията на А1 Видеотека акцентира върху екранизацията от 2020 на романа на Джейн Остин - „Емма.“ Героинята е богата, красива, умна и озарява екрана с очарователния си и независим дух. Така Ема Уудхаус се превръща в един от най-запомнящите се персонажи от непреходното творчество на Джейн Остин. Филмът е адаптация на едноименен класически роман, посветен на загубата на контрол, откриването на идеалната половинка и извоюването на щастлив край. В главната роля е забележителната млада актриса Аня Тейлър-Джой (Вещицата, Стъкления), която без съмнение ще покори сърцата, както на феновете на Джейн Остин, така и на зрителите, които за първи път откриват прелестната и неуморна Ема.

Магазините на А1 остават отворени и при по-строгите противоепидемични мерки

Новите временни мерки, целящи ограничение на разпространението на коронавируса, които влизат в сила от петък, 27 ноември, няма да довед...

Независимо кой жанр предпочитат зрителите на А1 Xplore TV могат да разчитат на първокачествено филмово съдържание с кристална картина и професионален превод и субтитри. Те могат лесно и удобно да търсят сред разнообразните заглавия във Видеотеката. Благодарение на AI с времето платформата се адаптира към техните предпочитания и извежда на преден план персонализирани препоръки според техния вкус. През 2020-а A1 Xplore TV спечели приза „Продукт на годината 2020“ в категория „Интерактивна телевизия“ в престижния световен конкурс за иновации на базата на проучване, проведено от Nielsen International сред 2000 потребители в България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com