Смарт часовниците от серията Huawei Watch GT 4 на изплащане без оскъпяване от А1

1373
Смарт часовниците от серията Huawei Watch GT 4 на изплащане без оскъпяване от А1
Снимка: А1

До 30 ноември най-новите модели смарт часовници от серията Watch GT 4 на Huawei ще бъдат достъпни на изплащане с 0% лихва от А1. Стилните смарт аксесоари се предлагат в два размера на корпуса – 41 мм за дамите и 46 мм за мъжете. Всеки вид разполага с по три емблематични дизайна на корпуса и каишката спрямо предпочитанията на своя притежател.

Моделите Huawei Watch GT 4 са достъпни за всеки настоящ или нов потребител на А1 и могат да бъдат закупени както онлайн от сайта, така и от магазините на телекомуникационния оператор с мобилните планове Unlimited. Дамските модели идват с бяла кожена каишка, верижка с миланска плетка в светло злато, и двуцветна Piano Key гривна в сребристо със златисти елементи. По-големите, 46мм модели се предлагат с класическа метална верижка тип интегрирана гривна, както и в изцяло черен корпус и флуороеластомерна каишка, и в иновативно зелено решение, Rainforest Green GMT, с цветно кодиран разделен на две корпус и текстилно-силиконова зелена верижка от рециклирани материали. Умните часовници са чудесно допълнение за хората с натоварено ежедневие, спортистите, както и за всеки, който иска да намери баланса в своето ежедневие и държи на добрия стил в цялостния си аутфит.

Устройствата са снабдени с редица подобрени функции за следене на здравните показатели по време на работа и спорт. Сред най-полезните са възможността за измерване на пулса и на максималния дихателен капацитет (VO2Max). Устройствата са и първите, които могат да проследяват дишането по време на сън чрез HUAWEI TruSleep™ 3.0 – система за наблюдение, осигуряваща данни и сигнали при необичайно дишане. 46-милиметровите модели разполагат с батерия, която издържа до две седмици, а 41-милиметровите – до една.

Новите модели на Huawei обръщат специално внимание на женското здраве, като освен с останалите функции, разполагат с интелигентен календар за проследяване прогнозиране на месечния цикъл и овулацията. Данните, които се използват, са свързани с базалната телесна температура, сърдечната честота и честотата на дишане. 

Гамата модели Huawei GT 4 идва и с много подобрения за спортуващите, които да направят по-пълноценно и полезно изживяването по време на тренировка. Технологията за проследяване на маршрута е с по-голяма точност, както и изборът от разнообразни персонализирани тренировки са част от възможностите на смарт аксесоарите. Освен това, часовниците разполагат с напълно нова система за измерване на индекса на способността за бягане (RAI) чрез интелигентен алгоритъм.

Всички часовници от серията Huawei GT 4 имат възможност за бързо зареждане и са съвместими със смартфони с iOS и Android, а този месец са достъпни за клиентите на А1 с 0% оскъпяване. Двата модела Huawei GT 4 46 мм в черно и GT 4 41 мм в бяло се предлагат на изплащане за 5,82 лева на месец с двугодишен план Unlimited Ultra. Huawei GT 4 46 мм в зелено може да бъде закупен на изплащане за 7,08 лева на месец. GT 4 41 мм в светло злато е достъпен на цена от 8,76 лева на месец със същия план. Huawei GT 4 46 мм в сиво се предлага срещу месечна вноска от 11,70 лева, а GT 4 41 мм в сребристо - на цена от 15 лева на месец с Unlimited Ultra от А1.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com