Стартира нов български сателитен оператор (ВИДЕО)

18637
Стартира нов български сателитен оператор (ВИДЕО)
Снимка: neosat

Какво ще кажете за телевизия с най-високо качество, която можете да гледате безплатно 2 месеца, преди да решите дали да се абонирате за нея? Получавате над 210 ТВ канала, от които повече от 120 във Full HD, без да сте обвързани със срок на договора или определен пакет програми.

Именно това предлага новият български доставчик на сателитна телевизия neosat, който стъпва на българския пазар с амбициозни цели.

"Предоставяме качество навсякъде и по всяко време, без обвързващи условия за клиентите. В центъра на всичко е потребителят да се чувства свободен и гъвкаво да избира услуги според моментните си нужди", каза на дигитална пресконференция Максим Заяков, изпълнителен директор на neosat.

Безплатен пробен период и свободен избор

Новият български сателитен оператор стартира излъчване от 1 юни, като осигурява 2 месеца безплатно използване на услугата му за първите 2020 желаещи. За целта те трябва да се запишат чрез форма за контакти на сайта neosat.com или на тел 070016360 до 31 май.

Пробният период започва да тече от датата на инсталирането на услугата. След 60-ия ден от компанията ще се свържат с всеки от потребител, който трябва да заяви дали ще се абонира за услугата, или ще се откаже от нея.

Основен фокус на neosat е свободния избор на клиента – сами решавате колко време ще използвате услугата и какъв ще е най-подходящият пакет от канали. Всеки месец може да избирате какво да гледате, независимо дали сте в дома си или на вилата.

Компанията предлага гъвкави пакети, чиито цени ще са съобразени с възможностите на българските потребители, а съотношението между цена и качество ще е изцяло в полза на клиента.

Можете да прекратите договора си без неустойки по всяко време, както и да добавяте и премахвате канали и пакети, така че услугата да отговаря на моментните ви нужди.

Високо качество и разнообразие

Получавате цифрова телевизия от ново поколение: повече от 210 ТВ канала, от които над 120 с най-висока резолюция (Full HD). Neosat поставя специален акцент върху високото качество, което ще подобри телевизионното изживяване на потребителите.

Именно с тази цел компанията ще осигури на клиентите си т.нар. хибридни боксове, които ще съчетават сателитна телевизия и IPTV, а всеки потребител ще може да гледа любимото си съдържание на до 4 устройства.

"В условията на изолация и високо потребление на интернет, натоварващо мрежите до краен предел, се доказа, че сателитната телевизия е най-сигурният и качествен метод за получаване на информация и забавление през ТВ екран", изтъква Заяков.

В бъдеще потребителите на neosat ще могат да се възползват от разнообразна палитра от услуги като интерактивна телевизия, 4K канали, богата виртуална видеотека от филми и събития (видео при поискване) и др. Сателитният оператор ще предоставя и услуги като HBO Go, Netflix, Amazon Prime и Disney+, като компанията вече преговаря с някои от тях.  Феновете на спорта ще могат да се насладят на всичко, което се излъчва в България в HD качество.

Изберете българското

neosat е единствената изцяло българска компания за сателитна телевизия, която използва българско оборудване, ресурси и ноу-хау. "България е в центъра на всичко – работим с изцяло български екип и българско оборудване и използваме първия български геостанционарен сателит Bulgaria Sat 1", разкрива Заяков.

Всички технологични системи в услугата са перфектно интегрирани, така че да се постигне възможно най-високо качество.

"Нашата мисия на пазара е да доставим и установим трайно на пазара ТВ услуга с качество и при гъвкави условия, които българският потребител заслужава", допълва ръководителят.

Допълнителна информация за компанията и нейните услуги може да намерите и на Facebook страницата ѝ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com