Телевизорите LG OLED Gallery Design – съвременните произведения на изкуството

2547
Телевизорите LG OLED Gallery Design – съвременните произведения на изкуството
Снимка: LG

Представяли ли сте си някога, че телевизорът ви може да се превърне в картина? Новите модели LG OLED Gallery Design са истински произведения на изкуството, преобразяващи интериора на дома ви по начин, който никой друг модел не би могъл да постигне. Дизайнът им е толкова тънък, че сякаш се слива със стената, а сега телевизорите се предлагат в повече размери и различни цветове, за да пасват още по-добре на вашия стил и интериор.

Един от най-впечатляващите модели от серията е 77-инчовият телевизор LG OLED77G13LA. Той е носител на две награди за иновации CES 2021 в категории „Видео дисплеи“ и „Екодизайн и устойчиви технологии“, но това далеч не е всичко, което серията може да предложи.

Най-добрият OLED на всички времена е с преработен панел от следващо поколение, който прецизира дължините на светлинните вълни. Резултатът е още по-ярко и отчетливо изображение, което преобразява не само дисплея, но и преживяването при гледане на филми, спорт или любими предавания.

За изключителната картина допринася и OLED технологията със своите милиони самосветещи "self-lit" пиксели. Те могат да се включат и изключат, пресъздавайки перфектни черни цветове и безкраен контраст. Глобалната агенция за тестване Intertek потвърждава, че LG OLED дисплеите са със 100% вярно предаване на цветовете. Така може да сте сигурни, че съдържанието, което гледате, ще изглежда точно както е предвидил създателят му.

Моделът LG OLED77G13LA може да бъде поставен и на Gallery стойка, която превръща дома в истински музей на съвременното изкуство. Тя се предлага с придружаваща скоба и принадлежности, които позволяват на телевизора да придържа други малки устройства. Системата за управление на кабели е внимателно проектирана с цел да поддържа първокласния външен вид и да допринесе за усещането за художествена галерия в дневната.

Всеки LG OLED телевизор притежава процесор α9 AI Gen4 от 4-то поколение 4K. Революционният чип използва алгоритми за дълбоко обучение, чрез които анализира и оптимизира съдържанието, като автоматично се регулират картината и звука. Новата характеристика „Детектиране на сцената“ вече може да анализира типа на показваната сцена и да усъвършенства картината по най-добрия начин.

Звукът също е усилен до професионално качество, за да ви потопи максимално в действието, което се развива на екрана. Чрез обучаване на повече от 17 милиона звукови точки, процесорът идентифицира ефекти и честоти, поддържайки постоянни нива на гласовете при различните типове съдържание.

LG OLED телевизорите предлагат и по-удобен начин за по-дълго гледане на съдържание без да натоварват очите. Те са сертифицирани като дисплеи с ниско ниво на синя светлина. Елиминирани са трептенето и дискомфортът, който обикновено се причинява от отблясъци.

Новите модели LG OLED Gallery Design са истински произведения на изкуството и са подходящи за всеки дом, който отразява артистична свобода, гарантирайки изключително качество на звук, картина и дизайн.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com