Yettel предлага хитови устройства на HUAWEI за 0 лв. през първите 3 месеца на лизинга

1340
Yettel предлага хитови устройства на HUAWEI  за 0 лв. през първите 3 месеца на лизинга
Снимка: Yettel

Този месец феновете на смарт технологиите имат възможност да се сдобият със страхотно устройство на HUAWEI и да започнат да го изплащат чак догодина. С октомврийската оферта на Yettel потребителите спестяват първите 3 вноски от лизинга на вълнуваща селекция от абсолютни бестселъри на бранда. Смартфоните в списъка са представени от моделите от серията HUAWEI Nova 11, флагманите P60 Pro и Mate 50 Pro, както и луксозния модел със сгъваем екран Mate X3. Разнообразието от смарт часовници пък включва последната серия Watch GT 4 в множество разновидности, Watch 4 Pro с възможност за използване на eSIM, измерващият кръвно налягане HUAWEI Watch D, както и двете вариации на смарт шедьовъра HUAWEI Watch Ultimate.

HUAWEI Nova 11 Pro e един от най-новите модели на компанията. Той е с 6.78" OLED дисплей, наречен Flawless OLED Curved Display заради 66° златиста извивка за удобен захват, и благодарение на Kunlun Glass е 10 пъти по-издръжлив на падане от предшественика си.  Nova 11 Pro предлага технологията HUAWEI Multi-Vision Photography с 60 MP Ultra Portrait Dual Camera, 100-градусов ултраширок ъгъл на заснемане, 50 MP Ultra Vision Camera и 8 MP Ultra-Wide Macro Camera. За първи път моделът идва с гръб от веган кожа с гравиран монограм – nova Monogram Vegan Leather Design. Цената на HUAWEI Nova 11 Pro 256GB в момента е 799,99 лв. в брой с план Total Unlimited 35.99, а ако го вземат на лизинг, потребителите няма да заплащат нищо през първите три месеца и ще имат вноска от 44,99 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

HUAWEI P60 Pro e актуалният фотографски флагман на бранда, все още първенец в класацията за смартфон с най-добра камера на пазара за 2023 г. според DxoMark. Именно неговата Ultra Lighting Camera с много висока светлочувствителност и автоматично регулируема физическа бленда F1.4-F4.0 и RYYB SuperSensing сензор е отличителната черта на модела. Смартфонът прави истински пробив в телефото фотографията с нощно виждане в лицето на бленда F2.1 в перископната телефото камера. Цената на HUAWEI P60 Pro 256GB е 1289,99 лв. в брой с план Total Unlimited 59.99, а с лизинг потребителите няма да заплащат нищо през първите три месеца  и ще имат вноска от 69,99 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

Часовниците от последната серия на HUAWEI – Watch GT 4 – са част от новата визия на бранда за бъдещето на модата, в което технологията изразява стила. Дизайнът на HUAWEI WATCH GT 4 46mm се отличава със смелото интегриране на осмоъгълна рамка, традиционно срещана в механичните часовници от висок клас. Той разполага със зашеметяващ 1,43-инчов AMOLED екран с впечатляваща плътност 326 PPI, а HUAWEI WATCH GT 4 41mm е оборудван с 1,32-инчов AMOLED екран, предлагащ забележителната плътност от 352 PPI. HUAWEI Watch GT 4 е в състояние да извършва денонощен мониторинг на здравето и анализи, като мониторинг на сърдечния ритъм, мониторинг на кислорода в кръвта, анализи на съня, управление на стреса и напомняния за здравето. А за да няма пречки пред фитнес целите на потребителите, всички модели са съвместими с Android и iOS.

Серията предлага дълготрайна работа на батерията, с до 14 дни използване на HUAWEI WATCH GT 4 46mm и 7 дни за HUAWEI WATCH GT 4 41mm. Цената на HUAWEI WATCH GT 4 46mm Grey e 699,99 лв. в брой,  а с лизинг за 24 месеца потребителите няма да заплащат нищо през първите три месеца и ще имат вноска от 29,99 лв. за оставащия период. Нежната версия HUAWEI WATCH GT 4 41mm Silver може да бъде закупен за 799,99 лв. в брой или на лизинг за 24 месеца и така няма да дължат нищо през първите три месеца и ще имат вноска от 34,99 лв. за оставащия период. Сега и двата модела идват в комплект с чудесните безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2 при поръчка до 15 октомври.

Повече за устройствата, както и пълните условия на промоцията може да видите тук.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com