Алън отговори на обвиненията на Фароу

17682
Алън отговори на обвиненията на Фароу

Уди Алън публикува открито писмо в "Ню Йорк Таймс", в което отговаря на обвиненията на осиновената си дъщеря Дилън Фароу за сексуално посегателство.

Обвиненията на 28-годишната Дилън Фароу бяха публикувани преди седмица в блога на вестник "Ню Йорк Таймс".

Синът на Уди Алън: Разбира се, че не е посягал на Дилън

Моузес Фароу, осиновеният син на Уди Алън го защити срещу обвиненията за сексуално посегателство, които отправи по-малката му сестра Ди...

Уди Алън категорично отрича, че е блудствал с момичето, когато е било на 7 г. Като доказателство за невинността си той посочва заключенията на експерти специалисти по оказване на помощ на деца, станали жертва на сексуално насилие. Той смята, че дъщеря му като малка е дала показания срещу него под въздействието на стреса, причинен от развода на родителите му и под влияние на самата Миа Фароу, която по този начин се е опитвала да му отмъсти. Новите обвинения на Дилън Фароу 78-годишният Алън обяснява пак с "внушения" от страна на майка й.

Надявам се, че един ден тя ще проумее как е била лишена от присъствието на любящ баща и използвана от майка, заслепена от унищожителен гняв и нехаеща за благополучието на дъщеря си, пише той.

Първите обвинения срещу Алън за сексуално посегателство се появиха през 1992 г., когато режисьорът и Миа Фароу водеха жестока съдебна битка за попечителството на трите им деца, пише БГНЕС.

След като прочете отговорът на режисьора, Дилън Фароу публикува в събота изявление, в което се посочва: "За пореден път Уди Алън атакува мен и моето семейство в опит да ме дискредитира и да ме накара да замълча. Но нищо от това, което той казва или пише, може да промени истината. В продължение на 20 години никога не съм се колебала да опиша това, което той ми направи. Ще нося спомените от преживяното през останалата част от живота си... Той твърди, че майка ми е отправила обвиненията - в ​​действителност това беше педиатърът, който съобщи за инцидента на полицията на базата на споделеното лично от мен. Той иска да внуши, че никой не се е оплаквал от лошото му поведение, преди да ми посегне. Съдебни документи обаче сочат, че е лекуван от това, което собственият му терапевт описва като "непозволено поведение с мен още от 1991 година". Дилън Фароу добавя, че Алън твърди, че е готов да се подложи на детектор на лъжата, но в действителност отказа да се яви на тест, проведен от щатската полиция.

Уди Алън отрича да е изнасилвал дъщеря си Дилън

.Известният американски режисьор Уди Алън отхвърли твърденията, че е посягал сексуално на осиновената си дъщеря Дилън Фароу. Обвинения...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com