Бившият на Наоми Кембъл я замени с нейно младо копие

67897
Бившият на Наоми Кембъл я замени с нейно младо копие

Връзката между руския милиардер Владимир Доронин и черната перла Наоми Кембъл май тотално е приключила - докато Наоми усилено работи във Великобритания, Доронин се забавлява с доста по-млада от нея красавица на яхтата си край бреговете на Маями, съобщи в. "Дейли мейл", цитиран от БГНЕС.

Доронин и Кембъл продължават да отричат натрапчивите слухове, че магията между тях вече не съществува. Само, че снимките от борда на яхтата на 50-годишния руски магнат говорят съвсем друго.

Наоми Кембъл празнува рожден ден в Ибиса

Британският топ модел Наоми Кембъл ще отпразнува рождения си ден в Ибиса. Красавицата планира да впише и това парти в историята, като ...

Неизвестната красавица с тяло на пантера с удоволствие излага перфектната си физика, както на одобрителния поглед на мецената си, така и на обективите на папараците. А и поведението на новото завоевание на милиардера говори, че младата хубавица не е от персонала на яхтата на Воронин, а по-скоро се чувства на борда като у дома си.

Приликата с Наоми Кембъл е очевидна, само че неизвестната хубавица е с десетилетия по-млада от именитата си съперница.

В потвърждение на слуховете наскоро запознат със сърдечните дела на руския милиардер каза пред репортер на в. "Ню Ѝорк пост": "Наоми и Влад скъсаха, той сега купонясва в Ню Йорк". За последен път двамата бяха засечени заедно през март.

За манекенките и милионери

Ако перефразирам думите на известен роден политик, то те биха звучали така: до всеки милионер – манекенка. Може и така: до всеки ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com