X
 
 

Брадли Купър спасил Брад Пит от пиянството

2911 0
Брадли Купър спасил Брад Пит от пиянството
Снимка: Getty Images/Guliver
Брад Пит разкри, че приятелят му Брадли Купър му е помогнал да изтрезнее и да преодолее зависимостта си от алкохола, съобщи „Контактмюзик”.

Звездата от "Имало едно време в Холивуд" благодари на своя приятел, че му е помогнал да преодолее алкохолната си зависимост и казва, че оттогава е "по-щастлив".

Брад Пит откри, че като остарееш, ставаш по-сантиментален

Списание Interview публикува разговор между холивудските звезди Брад Пит и Антъни Хопкинс, по време на който те стигнаха до извода, че ...

Брад по-рано призна, че вижда борбата си с алкохола като „голяма услуга“, която е направил на себе си и призна, че е гледал на пиенето като на „бягство“, предаде БГНЕС.

Попитан за неговата „битка с алкохола“, той отговори: „Е, аз просто го видях като злоупотреба със себе си, като бягство. До известна степен, да тогава това ми беше необходимо".

56-годишната звезда призна, че започва да "цени" грешките, които е правил в живота си, защото се е учил от тях.

''Вината, с която все още се боря ... Осъзнавам го като истински акт на прошка към себе си за всички избори, които съм направил и с които не се гордея. Ценя тези погрешни стъпки, защото доведоха до някаква мъдрост, която доведе до нещо друго. Не можете да имате едното без другото. Виждам го като нещо, което в момента мога да прегърна в живота си. Но със сигурност не чувствам, че мога да получа похвала за това”, сподели той.

Брад Пит: Славата е едновременно освобождаваща и задушаваща

За Брад Пит славата е едновременно „освобождаваща и задушаваща“, предава „Контакт мюзик“. Звездата по филма &bd...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители