Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дженифър Анистън става детска писателка (ВИДЕО)

13 юни 2024, 12:52 часа

Звездата от сериала "Приятели" Дженифър Анистън е сключила договор за четири книги с издателство "Harper Collins" и анимационното студио "Invisible Studio" за поредица от творби с анимационно куче, предаде Асошиейтед прес. 

Книгите са вдъхновени от нейния домашен любимец Клайдио. Първата книга се казва "Clydeo Takes a Bite Out of Life" ("Клайдио отхапва от живота"), с илюстрации от Бруно Якоб и е планирана за издаване на 1 октомври.

Кучето Клайдио вече е звезда 

Още: Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Клайдио вече е любимец в социалните мрежи с над 100 милиона гледания в различни платформи. През 2021 година Дженифър Анистън създаде самостоятелен профил на нейното куче в Instagram. Книгата "Clydeo Takes a Bite Out of Life" е представена като "вкусно и забавно пътешествие, изпълнено със самопознание и самоувереност". В нея се разказва за откритието на Клайдио, че е талантлив готвач.

"Не бих могла да бъда по-развълнувана от факта, че Клайдио и неговите истории ще бъдат публикувани, където, надявам се, ще вдъхновят както децата, така и любителите на кучета с неговото очарователно пътешествие в търсене на истинската му страст", каза Анистън в изявление, цитирано от БТА.

Наскоро Анистън сподели с какво точно се храни, за да изглежда толкова зашеметително добре.

Още: Дженифър Анистън показа 3 упражнения, с които поддържа перфектна форма (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес