Драгана Миркович снима клип в България

52337
Драгана Миркович снима клип в България

Сръбската звезда Драгана Миркович пристига в България утре – 5 юни, с личния си майбах, за да снима клип на морето. Певицата избра Черноморието като най-предпочитана дестинация за заснемане на видео към хитове от новия си албум „20“ и по-конкретно замъкът в Равадиново. Внушителната постройка, напомняща замък от приказките за принцове и принцеси, се превръща във вдъхновение за Драгана.

Самата тя притежава старинен замък от 12 век в Австрия, но споделя, че изключително я впечатлява новопостроената забележителност в Равадиново, която така силно наподобява средновековните замъци в Западна Европа, но също така и приказна картина като творение на изкуството.

Азиатки глезят Драгана Миркович в София

Известната сръбска певица Драгана Миркович днес даде официална пресконференция във Витоша Парк Хотел във връзка с концерта си в София н...

Певицата, издала вече 20 албума с многобройни хитове и клипове, залага на определен стил във всеки един от албумите си. Последният й албум „20“ е юбилеен и съчетава идеята за космополитната жена, която държи на традициите и в същото време върви в крак с времето. Затова образът на замъка е много добре избран от певицата не само в един клип, за да символизира трайното в изкуството, красивото и също така модерното, грандиозното.

Драгана Миркович ще гостува в хотел „Bilyana Beach” в Несебър. Там ще отседне за три дни, за да заснеме клипа и да се наслади на морската атмосфера и на стария Несебър преди концерта си на 8 юни в София. Сръбкинята ще бъде и специален гост на Азис на откриването на диско клуб „Час Пик“ в Слънчев бряг.

Концертът на Драгана Миркович в София е на 8 юни, в зала 1 на НДК, от 20:00ч.

Драгана Миркович празнува рожден ден в София

Сръбската звезда Драгана Миркович подкрепи с две ръце финалистите в един от последните концерти на „Гласът на България“. Пе...

Билетите са на цени от 20 до 60 лева.

Можете да закупите билети от Билетен център НДК, на касите на вериги магазини Пикадили, Офис 1, Германос и бензиностанции ОМВ, както и онлайн в системата на Eventim.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com