Кание Уест се мисли за Господ

8075
Кание Уест се мисли за Господ
Певецът обмисля да кръсти новия си студиен албум "I Am God"

Рапърът Кание Уест е на път да втрещи света за пореден път. Певецът обмисля да кръсти новия си студиен албум "I Am God" (в превод от англ. - "Аз съм Господ"), съобщи Би Би Си.

Близки до звездата източници обявиха пред телевизията, че работното заглавие на тавата е "наполовина хумористично", с което отчасти потвърдиха скандалното решение.

Кание Уест иска да нарече детето си Норт

Изпълнителят на хита "Stronger", който очаква да стане татко за първи път, иска да нарече детето си, независимо момче или момиче, Норт ...

Това обаче не е първият случай, в който изпълнителят прибягва до религиозни символи и сравнения. През февруари той и бременната му приятелка Ким Кардашиян имитираха статуята на Исус Христос в Рио де Жанейро. Носителят на "Грами" освен това позира като Спасителя за януарската корица на сп. "Ролинг стоун", окичен с корона от тръни.

Заглавието на компилацията все още не е потвърдено официално. Въпреки това е известно, че в него ще бъдат включени дуети с редица знаменитости.

Материалът на Би Би Си прави още едно шокиращо разкритие. Кание обмисля да кръсти бебето си Норт (в превод от англ. - "север"), като по този начин пълното име на детето ще бъде Норт Уест ("северозапад").

Кание Уест награби Ким

Ким Кардашиян казва, че Кание Уест я е научил да държи много повече на личната си неприкосновеност. Но очевидно това не означава, че ри...

Подобно на заглавието на албума, името на бъдещото пеленаче предстои да бъде оповестено. Ким наскоро коментира редица слухове за избора на двойката, като отхвърли разпространените твърдения, че детето й ще носи име с буквата "к", каквито имат всички сестри от лагера "Кардашиян".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com