Лияна: Изпитвам симпатии към Тервел, но не знам колко силни

56645
Лияна: Изпитвам симпатии към Тервел, но не знам колко силни

Понякога мисля, че съм лишена от истинската любов, затова може би я търся във всички и във всичко. Това сподели през сълзи певицата Лияна пред ВИП Брадър, признавайки си по този начин за любовната закачка с женения боксьор Тервел Пулев. 

"Може би така и дистанцирам някои хора, които биха били важна част от живота ми и от мен, много съм объркана нещо. Дистанцирам се от Тервел, към него изпитвам симпатии, но не мога да определя доколко са силни, тъй като имаше много фактори, които да стопират тези неща и заради това създадохме нарочна дистанция, в един момент малко се поувлякохме в тази комуникация и съквартирантите помогнаха да я прекъснем. Дори и да е имало искрица, в момента е потушена", призна разплаканата Лияна и разкри, че иска да е като ударена от гръм. 

Лияна иска 4 деца

Фолк дивата Лияна и социоложката Мира Радева успяха да се преборят с предразсъдъците помежду си, споделяйки темата за родителството. "...

Тя каза още, че никога не е била обичана истински и все още чака момента, в който ще изпита разпалваща страст. Може би мога много да обичам, но никога не съм била като ударена от гръм и може би заради това в такива моменти ми се плаче заради нещо, което нямам, липсва ми и вярвам, че ще го открия, разкри певицата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com