Любовната история на Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико, които вече са семейство

9801
Любовната история на Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико, които вече са семейство
Снимка: MARIANA VARELA/Instagram

Не е нещо необичайно моделките, които се състезават в конкурсите за красота, да се сприятеляват за времето, в което прекарват заедно, но историята на Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико е доста по-различна. Те не стават просто приятелки, а се влюбват една в друга и накрая се женят.

През 2022 г. Мис Аржентина Мариана Варела и Мис Пуерто Рико Фабиола Валентин разкриха, че са сключили брак в Сан Хуан, Пуерто Рико. "Въпреки че сме решили да пазим личния си живот само за нас, решихме да ви направим съпричастни с нашия най-специален ден - 28.10.2022", написаха двете в пост в социалните мрежи, в който споделят видео от сватбения им ден.

Двете се срещат на конкурса "Miss Grand International 2020", който се провежда през 2021 г. заради пандемията. Двете красавици са сред десетте полуфиналистки. Няколко дни след финала Мариана споделя снимка, на която е заедно с няколко от момичетата от конкурса и пише: "Животът ме събра със специални хора и създаде незабравими моменти. Нека тези моменти не останат в историята, а да се повторят. Обичам ви, момичета."

През април 2021 г. Мариана публикува снимки и клипове, в които се вижда и Мис Пуерто Рико Фабиола Валентин с текст "Липсваш ми". С течение на времето двете моделки публикуват все повече общи снимки, но никъде не говорят открито за любов, а за голямо приятелство, което се е родило помежду им.

5 признака, че връзката ви е истинска

Понякога, когато се справяте с поредната кавга, е трудно да си спомните какво прави вас и партньора ви толкова подходящи един за друг. ...

И все пак, феновете им започват да подозират, че връзката им е реална. Всичко става още по-объркано, когато Мариана Варела пише в края на 2021 г.: "Искам да ви помоля да спрете да си измисляте, че любовта на живота ми може да е от Пуерто Рико." и добавя "Любов моя, ако четеш това, искам да знаеш, че ще се науча да правя пай с пиле за следващата ни среща".

През 2022 г. Мис Аржентина Мариана Варела и Мис Пуерто Рико Фабиола Валентин продължават да се показват заедно навсякъде, без обаче да посочват каквато и да било конкретно. Докато не идва месец октомври, когато двете официално обявяват, че са сключили брак.

Така всички интриги около връзката им вече са разплетени и последователите им няма нужда да се чудят заедно ли са двете миски или не са.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Михаела Маринова и Любо Киров създават прекрасна "Вселена" с новия си дует (СНИМКИ+ВИДЕО)

Врагове на арената, приятели в живота: Участници от "Игри на волята" се събраха (СНИМКИ)

Дженифър Лопес отговори дали с Бен Афлек се развеждат (ВИДЕО)

След враждата в Hell's Kitchen: Алекс Гърдева говори за Бони (СНИМКИ)

Кой ще влезе в новия сезон на Big Brother? (СНИМКА)

Неочаквано: Маги Халваджиян отива в БНТ (СНИМКА)

Почина голяма легенда на Холивуд

Актрисата Евелин Костова е бременна с второ дете (СНИМКИ)

Създадоха кукла "Барби" по образа на Винъс Уилямс (ВИДЕО+СНИМКИ)

Наталия Кобилкина обясни защо Алек от "Ергенът" не избра нито една дама (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com