Мадона обясни защо концертите ѝ закъсняват с по няколко часа

3110
Мадона обясни защо концертите ѝ закъсняват с по няколко часа
Снимка: Getty Images

Мадона "се защитава" за двучасовото закъснение на концерт, заради което фенове заведоха съдебен иск. Припомняме, че певицата е съдена от двама фенове, които са присъствали на неин концерт миналия месец в Ню Йорк.

В иска се казва, че двойката "не би платила за билети", ако е знаела, че шоуто ще приключи толкова късно. Представителите на американската певица и промоутърът Live Nation заявиха, че технически проблем е причинил закъснението.

Съвместното изявление гласи: "Концертите в Северна Америка започнаха в зала "Барклис Сентър" в Бруклин, както беше планирано, с изключение на технически проблем на 13 декември по време на саундчека. Това доведе до забавяне, което беше добре документирано в съобщенията в пресата по това време. Възнамеряваме да защитаваме този случай енергично".

Още: Мадона закъсня за концерт с часове, феновете ѝ побесняха (ВИДЕО)

В изявлението се добавя, че неотдавнашната европейска част на турнето е "получила възторжени отзиви".

Защо фенове на Мадона я съдят?

В иска, заведен от Майкъл Фелоуз и Джонатан Хадън, се посочва, че "много притежатели на билети, които са посетили концерта в делничната вечер, е трябвало да станат рано, за да отидат на работа и/или да се погрижат за семейните си задължения на следващия ден".

Те съдят Liv Nation и "Барклис Сентър" за "безразсъдно упражняване на фалшива реклама, небрежно въвеждане в заблуждение и нелоялни и измамни търговски практики". От "Барклис Сентър" все още не са отговорили на иска.

Още: Мадона с предизвикателна закачка към папа Франциск (СНИМКА)

Фелоуз и Хадън са гледали шоуто в сряда, 13 декември 2023 г., и са заявили, че то е трябвало да започне в 20:30 ч., но е стартирало едва след 22:30 ч. и е приключило около 01:00 ч. В иска се твърди, че другите вечери на Мадона на същото място - на 14 и 16 декември, също уж започнали с повече от два часа закъснение.

Снимка: Getty Images

"Ответниците не са уведомили притежателите на билети, че концертите ще започнат много по-късно от началния час, отпечатан на билета, и както е било рекламирано, в резултат на което притежателите на билети са чакали с часове", се посочва в документа. 

Още: След 2 десетилетия война: Елтън Джон се помири с Мадона (СНИМКА)

В съдебните документи също така се твърди, че Мадона "има дълга история на пристигане и започване на концертите си със закъснение, понякога с няколко часа", като се посочват примери, включително "турнето ѝ "Rebel Heart 2016", турнето ѝ "Madame X 2019-2020" и предишни турнета, при които Мадона непрекъснато е започвала концертите си с над два часа закъснение". Концертът ѝ на Националния стадион в София през август 2009 г. също закъсня с два часа, бел. а., припомня БТА. 

Това не е първият случай, в който фенове възразяват срещу закъсненията на певицата за нейните концерти, а през 2019 г. един фен заведе дело заради закъснение за концерт в САЩ, но месец по-късно той доброволно прекрати делото, според ABC NEWS. 

"Има нещо, което всички вие трябва да разберете, каза Мадона за свое оправдание по време на концерт в Лас Вегас преди пет години - и то е, че думата "закъснявам" не важи за една кралица". Ищците предявяват иска за неуточнени вреди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Д-р Неделя Щонова спечели Dancing Stars и доказа, че владее танците до съвършенство

Геро разкри как е отслабнал драстично: Оперирал се е

Никол Шерцингер нокаутира мъжа си в стил "Mortal Kombat" (ВИДЕО)

Оправдаха Роман Полански по важно дело

50-годишната певица Росица Пейчева роди третото си дете (СНИМКА)

Моята сила: Тодор Димитров от дуета Торино и Пашата сподели трогателен семеен момент (СНИМКА)

Неочаквано: Вижте какво се случи на Анелия, докато е на сцената (ВИДЕО)

Феноменът и победител в "Като две капки вода" Владимир Зомбори. Кой е той? (СНИМКИ)

Димитър Рачков с култова имитация на финала на "Като две капки вода" (ВИДЕО)

Владимир Зомбори е големият победител в "Като две капки вода" и абсолютен майстор на имитациите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com