Преди концерт Тимбърлейк медитира и виси с главата надолу

30523
Преди концерт Тимбърлейк медитира и виси с главата надолу
Снимка: Getty

Джъстин Тимбърлейк отмени шоуто си 20/20 Experience в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк поради здравословни причини, които отказа да разкрие.

За да бъде концертът на звездата на максимално високо ниво, преди участие той се придържа към строги правила, които включват мълчание в продължение на два часа, медитация и висене с главата надолу, за да засили кръвообращението си, съобщава в. "Дейли Мейл".

Спечелилите Grammy

Френското електронно дуо Daft Punk (Дафт пънк) триумфира на 56-ата церемония за наградите "Грами", спечелвайки топ отличията за албум н...

"Хей Ню Йорк, няма лесен начин да направиш това.., за съжаление се налага да отложа за петък представлението от четвъртък вечер поради здравословни причини", написа изпълнителят до феновете си в Туитър.

"Много се извинявам на всички, които са си купили билети за довечера. Надявам се да ви видя в пълен състав в петък вечер", добави в обръщението си Тимбърлейк.

От каквото и да страда звездата обаче, то трябва да е временно, тъй като програмата за концертите му остава непроменена. Певецът е по средата на световното си турне, като през следващите шест месеца ще се срещне с феновете си в Европа, Близкия Изток, Азия и Северна Америка.

 

Тимбърлейк е изпълнител на годината на iTunes

Джъстин Тимбърлейк е обявен за изпълнител на годината на iTunes, благодарение на достигналия му номер едно по продажби албум "The 20/20...

Източник: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес