Смелост! Венета Райкова от болницата: Стига спекулации! (СНИМКИ)

7733
Смелост! Венета Райкова от болницата: Стига спекулации! (СНИМКИ)
Снимка: Венета Райкова/Instagram

Няма как да не сте забелязали, че популярната телевизионна водеща Венета Райкова напоследък изчезна както от телевизионното, така и от интернет пространството. По-точно Райкова не беше публикувала нищо в своя официален Instagram акаунт от септември миналата година и това породи множество въпроси.

След като много медии започнаха спекулации по темата къде и защо се е покрила Венета, тя реши, че е време да се покаже отново и да даде яснота по темата. Оказва се, че Райкова и в момента преживява сериозен здравословен проблем, задълбочен от грешно поставена диагноза. Ето какво написа самата ТВ водеща в няколко последователни сторита:

"Вместо да се занимават с политическата криза, хората се занимават къде съм изчезнала и разпространяват лъжи, че имам лична и професионална криза. Беше ми поставена диагноза скъсан заден рог на менискус, вследствие на което се е образувала киста. На 15-и септември бях споделила за проблемите, които имам с лявото ми коляно. Тогава посетих болница, в която ми поставиха грешна диагноза. Няма значение, няма да обвиняваме здравните заведения. И тогава, и сега, бях в една частна клиника - уточнявам, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, в която не съм стъпвала.

Ето ме сега, два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу. Такава е упойката. В момента имам болки, но важното е, че направих първите крачки след интервенцията", споделя Венета.

 Венета Райкова

"Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило, но явно всичко е възможно. При мен болките бяха от една година, ту се появяваха, ту изчезваха, само че не си обърнах внимание навреме. Имах прекрасно лято, докато от септември нещата не се влошиха. Отидох в една частна клиника, оттам в частна болница. Първият ден от новата 2023 г. посетих нов лекар-ортопед, който веднага ми назначи ЯМЗ, какъвто не ми беше направен преди това. От мен се искаше да бъда в 8 часа сутринта в болницата. Направиха ми много изследвания, бяха много мили. Трябваше да бъда с къси панталонки за операцията и без лак на ноктите на краката и ръцете, сигурно заради упойката.", завършва своя тъжен разказ Райкова.

Венета Райкова

Последното стори Венета Райкова посвети на сина си с посвещението: "Това стори е специално за Патрик. Маме, знаеш защо поръчах тази пица... тя си е нашата. Ето това ми е наградата... тази пица. Патрик знае защо..."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Наско Месечков преброи синините по тялото на Неделя Щонова (СНИМКА)

Рачков забрави бившата си и подхвана участничка в "Като две капки вода" (СНИМКА)

Кошмар: Заплашиха Прея с убийство

Джулиана Гани с нова роля след "Капките". Вижте каква (СНИМКА)

Д-р Неделя Щонова взриви мрежата, пусна се без грим (ВИДЕО)

Антоанет Пепе призна за отношенията си с жената на Александър Сано

Неузнаваема: Ето как е изглеждала Криси преди "Ергенът" (СНИМКА)

Фънки с остър коментар към Етиен Леви

Хенри Кавил ще става баща за първи път

Християна Лоизу в образа на Софи Маринова с категорична победа в "Като две капки вода"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com