X
 
 

Главният изпълнителен директор на Vivacom Атанас Добрев е отличен за "Мистър Икономика"

1777 0
Главният изпълнителен директор на Vivacom Атанас Добрев е отличен за "Мистър Икономика"
Снимка: Vivacom
Атанас Добрев, главен изпълнителен директор на VIVACOM, спечели голямото отличие „Мистър Икономика“ в конкурса, провеждан съвместно от сп. "Икономика" и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Наградите, известни като „Оскарите на бизнеса“, се връчват за 29-та поредна година. Номинациите се правят в КРИБ, като не е задължително да бъдат за членове на Конфедерацията, а победителите в категориите Мистър и Мисис Икономика се определят след гласуване от УС на КРИБ. Отличията се присъждат на изявени предприемачи и мениджъри, които са допринесли за развитие на икономиката в страната, насърчаване на инвестициите, създаване на нови работни места.

Наградата за Атанас Добрев идва в годината, в която брандът VIVACOM празнува своята 10-годишнина. Това е период, в който компанията се трансформира в дигитален телеком от ново поколение, предлагащ на своите клиенти пълно портфолио от телекомуникационни услуги, както и иновативни решения за нуждите на бизнеса и правителствения сектор. 

Атанас Добрев е начело на VIVACOM от 2013 година. Под негово ръководство компанията достига и запазва лидерска позиция на българския телеком пазар - VIVACOM е оператор номер 1 по общи приходи за седем поредни години, отчитайки резултатите за 2018 г. до момента.

„Името на наградата в известен смисъл е подвеждащо, защото независимо, че е персонализирана - Мистър Икономика - това със сигурност е награда за приноса на най-големия телеком в България към икономиката на страната. Затова приемам "Мистър икономика 2019" като награда за усилията на целия екип на VIVACOM“, сподели Атанас Добрев по време на церемонията и допълни: „За нас да бъдем лидери на пазара, означава преди всичко отговорност към стратегията за развитие на цялото общество в посока на дигитализацията на българската икономика и възможността ѝ да бъде конкурентноспособна на световния пазар. Щастлив съм, че нашите усилия в тази посока са оценени", коментира още той.

 

Actualno.com

Етикети: