Нашите Smart идеи за чудесни коледни подаръци

3631
Нашите Smart идеи за чудесни коледни подаръци
Снимка: iStock/Guliver

Остават около 10 дни до Коледа. А това означава, че няма и много време, за да подготвите най-желания подарък за любим човек. Сред многообразието от предложения най-важно е да поставим фокус върху това, което търсим. И тук ние сме насреща, тъй като рубриката Smart Guide е вашият помощник в света на технологиите. А те пък - една от любимите изненади във времето с дъх на канела и портокалови корички.

Но и тук отново трябва фокус, нали? Ето защо сме ви улеснили максимално и ще ви представим свежи идеи, подходящи за всеки член от семейството или любимия човек.

По празниците учениците са във ваканция. А пък, ако са показали добри резултати в класната стая, може и да ги наградите с нещо, което всички обичат - игрите на PlayStation, наследник на онези, любимите на децата от 90-те телевизионни конзоли. Новият PS4 Slim e супер обновен, тънък, компактен, мощен и с голямо пространство за съхранение на игри, приложения и медия. И за да е всичко перфектно, конзолата върви с кристален HDR ефект за изключително ясни изображения, плюс страхотни подаръци като трите игри в комплекта. Въобще, истинско гейминг преживяване за тийнейджърите. Да, да - и за все така непорастващите големи малчугани, които вместо да ви се мотаят, докато приготвяте празничните трапези, ще си прекарат отлично в детската с джойстиците.

А вие пък защо да не инсталирате в хола общ подарък за цялото семейство? С 43 и 50-инчовите телевизори на Philips, Коледата се превръща в истински уютно преживяване в съчетание с невероятна Full HD картина, кристален звук, топли цветове и живи образи на любимите филми, сериали и предавания.

Разбира се, не можем и да не споменем смартфоните. Страхотен избор, когато трябва да изненадате любимия човек, тъй като заради невероятното разнообразие, може да се спрете тъкмо на този, който пасва на характера му. А сега малките умни устройства вървят с до -200 лева отстъпка, заедно с много аксесоари и подаръци към някои от тях. Ако се чудите още, ето бърз линк към предложенията на Виваком, които са подготвили решения за всеки вкус. Признаваме си, че трудно можем обаче да ви съдействаме за опаковката на подаръка! Тук е време за лична креативност.

Така и така сме на тема умни машинки, ето и три готини идеи за таблети, които вървят с перфектен абонаментен план. Samsung Galaxy Tab A 10.1 идва с удобен магнитен калъф. Huawei MediaPad T3 8 пък ще ви изненада с филтър за синята светлина, който ще предпазва очите ви от изморяване, ако ползвате устройството преди лягане. Тук е и Lenovo Tab 4 7 4G - ултрапреносим и компактен за работа навън. И всички те са на изключителни цени, за да има повече радостни поводи за хората около вас.

Това са нашите Smart предложения за предстоящите празнични дни. С тях ще подарите щастие на близките си, ще подарите щастие и на себе си. И не забравяйте, че освен уют, Коледа е времето за най-съкровените преживявания със семейството.

Снимки: iStock/Guliver

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Vivacom със селекция от исторически филми в EON Видеотека за 3 март

Рекорден брой проекти в надпревара за финансиране от Vivacom Регионален грант

Vivacom предоставя свободен достъп до хитовото съдържание на НВО за клиентите на EON

Vivacom разширява покритието на 5G високоскоростен интернет за дома в 7 града

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide