80 проекта влизат в надпреварата за BAPRA Bright Awards 2013

7955
80 проекта влизат в надпреварата за BAPRA Bright Awards 2013

80 проекта на 20 агенции, 6 компании и сдружения се борят за призове в тазгодишното издание на BAPRA Bright Awards. Броят поставя абсолютен рекорд в историята на най-престижния PR конкурс у нас. За сравнение, миналата година подадените заявки за участие са били 67. Победителите ще станат известни на 16 април по време на специална церемония по награждаването им.

„Рекордният брой заявки за участие в BAPRA Bright Awards тази година затвърждава позицията на конкурса като най-реномираното комуникационно състезание у нас и показва, че PR браншът се съживява и все повече компании инвестират в комуникации”, сподели Александър Дурчев, председател на БАПРА за 2011 – 2013г.

67 проекта на 20 агенции се борят в третото издание на BAPRA Bright Awards 2012

67 проекта на 20 агенции се борят за призове в третото издание на BAPRA Bright Awards. Цифрата е рекордна за историята на конкурса, в ...

Най-оспорваните категории от общо седемте в конкурса тази година са „Кампания за устойчиво развитие”, събрала 21 заявки, следвана от „Иновативна кампания” с 16, „Комуникационна кампания на годината” и „Специално събитие” с по 13 конкуриращи се проекта. В категория „Кампания, реализирана от вътрешен PR отдел” за награда ще се борят 8 кандидата, а за престижния приз „Агенция на годината” – 6 участника. Претендентите в най-новата категория „Комуникационна кампания в публичния сектор” са 3-ма.

Всички проекти ще бъдат оценявани от изцяло международно 18-членно жури начело с Франсис Ингхам, изпълнителен директор на ICCO и генерален директор на Британската PR консултантска асоциация (PRCA). Сред останалите членове на журито са и Джон Сандърс, регионален президент на Fleishmann-Hillard за Европа, Средния Изток и Африка и известен интернационален експерт в PR областта; Александър Кордейро, член на управителния съвет на IPRA и два поредни мандата председател на борда на Португалската асоциация на комуникационните и PR агенции; Кристоф Жинисти, президент на IPRA за 2013г.

Утвърден като единствения у нас конкурс, който цели развитието и популяризирането на постиженията в сферата на комуникациите, BAPRA Bright Awards 2013 е уникална инициатива, която дава възможност на българските PR специалисти да бъдат сред тези, които водят и формират комуникационния пазар в Европа. Цялата информация за конкурса може да откриете на www.bapra.bg/2013.

Повече за БАPRА: Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) е създадена PRез 2001 г. като представител на най-авторитетните компании за комуникационни услуги на пазара в България. За изминалите 11 години БАПРА допринася за повишаването на етичните стандарти и професионализма в сферата. Всички компании, които членуват в асоциацията, приемат Етичния кодекс, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение, както към клиентите, така и към своите колеги. Повече информация за асоциацията можете да намерите на www.bapra.bg

Започва набирането на кандидатури за наградите BAPRA Bright Awards 2013

Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) обяви 15 февруари за старт на набирането на проекти, които ще се борят за признание в чет...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com