Актуално в Lidl: Изгодни предложения с до -50% отстъпка

1358
Актуално в Lidl: Изгодни предложения с до -50% отстъпка
Снимка: Envato

През тази седмица във всички магазини на Lidl, клиентите ще открият различни намаления до 50% на избрани продукти. Част от най-атрактивните предложения са: хрупкаво изпечена багета по френска рецепта от топлата фурна на веригата с 50% отстъпка за 0,59 лв., мортадела с пилешко месо 600 гр. отново с 50% отстъпка за 1,84 лв. червена леща 500 гр. за 1,99 лв. вместо 3,19 лв., нектар от ябълка 2 л. с 50% плодово съдържание за 2,59 лв., бял ориз Премиум 1 кг. за 2,99 лв. вместо 3,89 лв. и кокосови сладки 300 или 360 гр./опаковка с 30% намаление за 2,79 лв.

Тези предложенията са само част от общо 50 нови артикула, които всички клиенти на Lidl могат открият с намаление до 50% до 8 октомври. Те са допълнение към всички останали ежеседмични промоции и изгодни оферти с „Lidl цена“.

Продуктите с промоционални цени включват както храни, които са част от ежедневното меню – сирене, ориз, червена леща, брашно, колбаси, консерви, кафе и напитки, така и храни за домашни любимци и други важни продукти за домакинството – салфетки, течен сапун, течен прах за пране, омекотител, тоалетна хартия, чували за смет, козметични и почистващи влажни кърпички и др.

Всички продукти, включени в акцията, са обозначени с „Lidl цена“ на място в магазините и могат да бъдат разгледани на сайта на веригата: lidl.bg/cena. “Lidl цена“ обединява всички изгодни предложения с намалени или много конкурентни спрямо пазара цени, от които потребителите могат да се възползват. По този начин, наред с ежеседмичните активни промоции и изгодните оферти в мобилното приложение Lidl Plus, компанията помага на своите клиенти да оптимизират разходите си и да планират ефективно семейния бюджет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com