Без вода в селата Долни Лозен и Горни Лозен днес

23294
Без вода в селата Долни Лозен и Горни Лозен днес

Заради ремонт на уличен водопровод в с. Лозен, ще бъде спряно на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Долни Лозен и с. Горни Лозен, съобщиха от пресцентъра на Софийска вода. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: с. Горни Лозен – на площада; с. Долни Лозен – на площада.

На 8 октомври 2013 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Дико Илиев” жк. „Обеля” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 106, ул. „Илия Георгов”, ул. „Обелски път”, ул. „Дико Илиев”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: ул. „Дико Илиев” ъгъла с ул. 109 до маркет „Пени”; ул. „Дико Илиев” ътъла с ул. 106 до 140 СОУ.

Временно без вода в част от Центъра на София

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Любен Каравелов”, се налага с...

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com