Близо 40 български производители са в главната роля в най-новата кампания на Lidl

2478
Близо 40 български производители са в главната роля  в най-новата кампания на Lidl
Снимка: Lidl

Близо 40 български производители и техните продукти влизат в главната роля в най-новата мащабна рекламна кампания на Lidl.

Тя е под надслов „Любимото идва при нас от цяла България“ и ни среща с различни родни производители, сред които български фермери, земеделски производители, месо- и млекопреработватели и много други. По този начин Лидл България популяризира българските производители, но и показва на българския потребител от колко различни краища на България идват продуктите в Lidl.

От години веригата работи с производители от Ямбол, Добрич, Ловеч, Харманли, Сандански, Монтана, Попово, Сливен, Пловдив, Севлиево, В. Търново, с. Ведраре, с. Маноле, с. Железница и къде ли още не. А техните качествени продукти не само достигат до цяла България, но излизат и извън границите на страната, благодарение на възможностите за износ, които Lidl дава на своите партньори.

„Сезонът на черешите“ с Иван Стойков

Стопанството на ЕТ „Спектър 76 Иван Стойков“ се намира в Бургаска област. Стартира през 2004 г. с производство на череши, а...

Затова и рекламната кампания поставя фокус върху любопитни акценти, като например, че хлябът от „Фурната на Lidl“ се прави в Пловдив, но го хапват и в Братислава; че бирените пръчици под собствената марка на Lidl – Pikok, се произвеждат в Ловеч, но са любими и в Букурещ, както и че кравето сирене и кашкавалът Pilos се произвеждат в с. Ведраре и Сливен, но достигат до всеки край на България.

Специално внимание e отделено и на българските производители на плодове и зеленчуци, с които Lidl успешно работи. За първи път място в брошурата е запазено за седмичните акции на плодове и зеленчуци, които ще бъдат представени с полезна информация и така ще достигат до стотици хиляди семейства. Потребителите могат да намерят повече за производителите, международния стандарт за качество GlobalG.A.P., както и интересни рецепти.

На фокус са и други български производители, на които веригата се доверява за любими продукти на трапезата – млечни продукти, месо и колбаси, ядки. Каква е тяхната история, какви продукти произвеждат, както и какви са ползите за тях от съвместното им партньорство с Lidl – отговорите на всички тези въпроси клиентите ще откриват в седмичната брошура на веригата и на сайта: www.lidl.bg/rodno и www.lidl.bg/plodizelenchuk .

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Майският преврат 1934 г. и гоненията срещу дейците на ВМРО (ВИДЕО)

Времето утре - 27 април 2024 г.

Тревожна картина за българските младежи показва международно изследване

Изненадващ нов шеф в Euronews България (СНИМКИ)

След статия на Actualno.com: Отпадна налогът от 200 лв. на месец за берачите на гъби и плодове в гората

България избегна Съда на ЕС: Закрита е ключова наказателна процедура

Автокино под звездите от 27 до 29 април в София

Над 1.3 млн. българи са живели под прага на бедност през 2023 г.

„Български пощи“ отново приемат пратки за Израел

На места има добри условия за туризъм в планините

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com