BMW X4 xDrive – голямата награда в новата игра на А1 България

6214
BMW X4 xDrive – голямата награда в новата игра на А1 България
Снимка: A1

Лятото е в разгара си, а това означава почивка, повече време сред природата и хубави моменти с близките хора. Тъй като лятото не е вечно, трябва максимално да се възползваме от възможностите, които то ни предлага. Една от тях е и новата игра на А1 „Моят А1 ти е на късмет“, която ще направи лятото още по-незабравимо за всички клиенти на телекома.

Завърти колелото на късмета и спечели

Играта „Моят А1 ти е на късмет“ ще продължи до октомври, когато ще бъде връчена и голямата награда. Всеки абонат на А1, който има регистрация в мобилното приложение или уеб портала „Моят А1“, може да участва и да изпробва късмета си.

Платформата дава на потребителите възможност всеки ден да играят за страхотни награди – бонус минути и мегабайти, 5G смартфон или голямата награда – BMW X4 xDrive.

За да участвате, трябва единствено да влезете в каналите за самообслужване на компанията – приложението „Моят А1“ или секцията в уеб портала a1.bg и да завъртите колелото на късмета. Веднага след това ще разберете дали печелите моментен бонус – безплатни минути или MB, които можете да споделите и с ваш близък, потребител на А1.

За да участвате в тегленето за предметните награди, изберете номер на А1 услуга от своя профил и въведете еднократно вашите лични данни. Накрая на кампанията, един късметлия ще се сдобие с чисто нов автомобил BMW X4 xDrive, а 94 потребители ще се радват на чисто нов 5G смартфон - Samsung Galaxy A33 5G.

За наградите

Samsung Galaxy A33 5G е актуалното предложение на корейската компания в средния клас. Той впечатлява със своя елегантен дизайн и супер AMOLED дисплей, обновен процесор и батерия с голям капацитет от 5000 mAh.

Всяка седмица от „Моят А1 ти е на късмет“ ще се теглят по 7 участници, които ще получат този нов модел на Samsung.

Дизайнът на BMW X4 xDrive съчетава авангардни линии и традиционното баварско ДНК, което се познава отдалеч.

Вложените в колата технологии също са на най-високо ниво – задвижването е тип xDrive, което гарантира стабилност при всякакви пътни условия. Кой ще спечели голямата награда в „Моят A1 ти е на късмет“ – ще разберем през октомври.

Ако не сте сред късметлиите, които ще се сдобият с нов автомобил или смартфон, А1 е осигурилa и много други награди, които ще се погрижат за доброто ви настроение през лятото. Всеки ден ще имате възможност да спечелите и дневни награди, сред които – неограничени минути за разговори и неограничен интернет трафик на максимална скорост.

Te могат да се използват веднага и са с валидност 24 часа, а след изтичането им потребителите ще имат възможност отново да завъртят колелото на късмета за нов бонус.

Повече за „Моят А1“

Със своята нова игра телекомът още веднъж обръща внимание на възможностите, които предлагат каналите за самообслужване. Платформата „Моят А1“ дава възможност на потребителите лесно да управляват своите услуги, да плащат своите сметки, да следят потреблението си и да откриват изгодни оферти по всяко време на денонощието.

Освен това, приложението и неговата уеб версия предлагат и други услуги, като електронно подписване на документи, закупуване на винетки и много други. Ако все още не сте се възползвали от предимствата на платформата, „Моят А1 ти е на късмет“ е чудесен повод да изпробвате неограничените възможности, които тя предлага.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com