Българската асоциация на PR агенциите удължава срока за кандидатури за BAPRA Bright Awards 2013

4201
Българската асоциация на PR агенциите удължава срока за кандидатури за BAPRA Bright Awards 2013
18-членно международно жури ще оценява най-добрите PR кампании в България

Поради проявения голям интерес Българската асоциация на PR агенциите обяви удължаване на срока за набиране на проекти, които ще се борят за награда в четвъртите по реда си награди BAPRA Bright Awards 2013. Крайният срок за подаване на заявки в тазгодишното издание на конкурса е 13 март, не по-късно от 23:59 часа.

Категориите, в които най-добрите PR кампании ще се борят за приз тази година, са 7: „Кампания за устойчиво развитие”, „Специално събитие”, „Иновативна кампания”, „Кампания, реализирана от вътрешен PR отдел”, „Комуникационна кампания на годината”, „Агенция на годината” и най-новата категория в конкурса – „Комуникационна кампания в публичния сектор”.

67 проекта на 20 агенции се борят в третото издание на BAPRA Bright Awards 2012

67 проекта на 20 агенции се борят за призове в третото издание на BAPRA Bright Awards. Цифрата е рекордна за историята на конкурса, в ...

Всички кандидатури ще бъдат оценявани от 18-членно международно жури начело с Франсис Ингхам, изпълнителен директор на ICCO, глобалната организация, представляваща над 1500 агенции от 28 национални асоциации от целия свят. Освен това той е и генерален директор на Британската PR консултантска асоциация (PRCA). Сред останалите членове на журито са и Джон Сандърс, регионален президент на Fleishmann-Hillard за Европа, Средния Изток и Африка и известен интернационален експерт в PR областта; Александър Кордейро, член на управителния съвет на IPRA и два поредни мандата председател на борда на Португалската асоциация на комуникационните и PR агенции; Кристоф Жинисти, президент на IPRA за 2013г.

В конкурса BAPRA Bright Awards 2013 могат да участват всички проекти, организирани от PR агенции и от вътрешни отдели на компании. Кандидатурите за участие се подават чрез уеб-базиран формуляр на http://bapra.bg/2012/?content_id=10.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com