Черният петък в Kaufland започва с над 150 специални предложения и продължава цяла седмица

18870
Черният петък в Kaufland започва с над 150 специални предложения и продължава цяла седмица
Снимка: Кауфланд

Kaufland България слага начало на цяла седмица със специални предложения по случай черния петък. В периода от 8 ноември до 14 ноември* компанията ще предложи на потребителите над 150** продукта с намаления до 50%. Предложенията важат до изчерпване на количествата.  

Промоционалният асортимент в рамките на кампанията включва голям избор от продукти, подбрани съобразно нуждите на потребителите и спецификите на ежедневието им. Клиентите на търговската верига могат да намерят разнообразие от подходяща за хоум офис и онлайн обучение електроника - лаптоп, таблет, принтер, външен харддиск, богат избор от телефони и 5 вида телевизори. Сред най-атрактивните предложения традиционно са и висок клас бяла и черна техника – кафеавтомат, мултикукър, хлебопекарна, съдове за готвене, уреди за лична грижа, както и разнообразие от стоки за дома.  

За да предостави по-голяма добавена стойност на своите клиенти при пазаруване, Kaufland България добавя още една година към законовата двугодишна гаранция при закупуване на електроуреди. По този начин търговската верига дава на потребителите 3 години гаранция за бяла и черна техника и засвидетелства своя ангажимент да предлага продукти с високо качество.  

Чрез подранилата черна седмица Kaufland за пореден път доказва своя стремеж да бъде верен партньор на българските потребители, като им осигурява разнообразие от качествени продукти за семейството и дома на достъпни цени, както и комфортно пазаруване – обещания, които залягат в политиката на компанията за предоставяне на качествено клиентско изживяване.   

Предложенията в черната седмица на Kaufland за периода от 08.11.21 до 14.11.21 могат да бъдат разгледани в седмичната брошура на веригата.  

*Някои от предложенията в рамките на кампанията са уикенд предложения и могат да бъдат намерени в хипермаркетите на Kaufland в периода от 11.11.21 до 14.11.21.  

**Бройката от 150 артикула важи за всички хипермаркети на Kaufland на територията на страната с изключение на обектите на веригата в Дупница, Димитровград, Карлово и Сандански. В посочените градове промоционалните артикули са над 80.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com