До 50% намаление на кухненско оборудване в Kaufland през цялата седмица

3349
До 50% намаление на кухненско оборудване в Kaufland през цялата седмица
Снимка: Кауфланд

Black Friday седмицата на Kaufland започва с редица атрактивни предложения за дома и кухнята. От понеделник до неделя (включително) клиентите на веригата ще могат да закупят електроуреди с 3-годишна гаранция и различни комплекти за готвене на цени с до 50 % по-ниски.

Богато разнообразие от продукти на една от най-популярните марки за кухненски уреди – Tefal, ще очаква всички любители кулинари в хипермаркетите на Kaufland в страната. Клиентите на лидера в модерната търговия ще могат да избират между няколко комплекта за готвене с незалепващо покритие, както и да обзаведат кухнята си с фритюрник или грил скара на изгодни цени. Изборът на качествени кухненски уреди се допълва още от намалени миксер с купа и мултикукър на марката.

В рамките на „черната“ промоционална седмица в Kaufland феновете на домашно приготвената скара ще могат да се сдобият с качествена месомелачка на Bosch, която може да обработва до 1.3 кг в минута. Клиентите на веригата, които държат на вкуса и аромата на прясно смляното кафе, ще имат възможност да вземат кафемелачка на специална цена, а за още по-голямо удобство на домакините част от ексклузивните оферти тази седмица е и шевна машина с 9 основни вида бод.

„В Kaufland винаги се стремим да отговорим на нуждите и очакванията на нашите клиенти, които знаят, че при нас могат да намерят отличен избор от разнообразни и качествени стоки на изгодни цени. Промоционалните предложения в нашата Black Friday седмица са подбрани така, че да допълнят всеки дом и всяка кухня и едновременно с това да облекчат значително семейния бюджет.“, споделя ръководителят на отдел „Акционен мениджмънт“ на веригата Красимир Тодоров.

По време на цялата Black Friday седмицата в Kaufland изборът от промоционални оферти ще обхваща повече от 200 артикула в различните стокови категории. Изкушаващите предложения от специалната брошура на веригата ще могат да бъдат намерени до 13 ноември или до изчерпване на количествата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com