Двуседмичен street food фестивал в Kaufland с намаления до 45%

3309
Двуседмичен street food фестивал в Kaufland с намаления до 45%
Снимка: Кауфланд

За всички ценители на street food изкушенията Kaufland България стартира двуседмичен фестивал на уличната храна. До 24 юли посетителите на всички хипермаркети от веригата ще могат да се насладят на разнообразие от продукти за приготвяне на бургери, нетрадиционни сандвичи, буритоси, крилца, рецепти от Изтока и много други. Всички продукти, част от фестивала, са с намаления до 45%, като за максимално улеснение на клиента са събрани в специална фестивална брошура - от висококачествено кюфте на атрактивна цена за най-вкусния и оригинален бургер, през свежи зеленчуци и риба, с които могат да направят вкусен веджи или рибен сандвич, до автентични мексикански съставки за апетитно бурито или кесадия.

„Брей!“ е големият победител в наградите „Продукт на годината“

Четири отличия за общо шест свои продукта грабна Kaufland България в тазгодишното издание на утвърдения международен конкурс за иноваци...

Всички, които си падат по култовите американските хотдози, могат да се възползват от специалните предложения на вкусни вурстчета в Kaufland, пухкави хлебчета и ароматна горчица. Към тях те могат да добавят оригинална мексиканска или традиционната чешка бира, които да закупят на промоционална цена.

Разнообразните видове хумус и автентичният арабски хляб са сред звездите на тази брошура. С тях любителите на кулинарните експерименти могат да приготвят собствена интерпретация на ориенталските специалитети и да усетят духа на Близкия изток.

Щандовете на Kaufland предлагат всичко необходимо, за да могат любителите и на сладките изкушения да си направят вкусни белгийски гофрети, включително и гофретник с незалепващо покритие.

За приготвянето на световноизвестния испански десерт чурос всички клиенти на Kaufland могат да се възползват от над 20% намаления на брашно, пудра захар и различни видове шоколад, с които могат да напълнят съблазнителния сладкиш.

Kaufland България посреща 30 младежи в лятното издание на практикантската си програма

Kaufland България посреща 30 младежи в новото издание на своята лятна практикантска програма, която започва през месец юли. Кандидатств...

Всички уникални рецепти могат да бъдат намерени на www. kaufland.bg/recepti.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)
Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 27 април. Какви ще са температурите?  През...