Facebook ще ни казва щастливи ли са кокошките

3796
Facebook ще ни казва щастливи ли са кокошките
Мирослав Найденов с профил в социалната мрежа

Щастливи ли са кокошките, защо яйцата са скъпи, ядем ли качествени храни... На всички тези въпроси ще търсим отговор във Facebook, след като д-р Мирослав Найденов, министър на земеделието и храните, вече има създаден профил в мрежата. Профилът е личен, като съдържа богат снимков материал от последните години, в които заема поста на министър на земеделието и храните.

На него ще бъде помествана информация, свързана с настоящите му служебни ангажименти по отношение на структурите, които той администрира и контролира.

Найденов: Нормалната цена на яйце е под 30 стотинки

"Нормалната цена в момента за едно яйце е под 30 стотинки, всичко над 30 стотинки някъде по веригата е раздуто", заяви пред Нова телеви...

От секцията, в която д-р Найденов приветства с Добре дошли посетителите на страницата си във Фейсбук, има препратки към приложенията и статиите, свързани с най-значимите в професионален план ангажименти, свързани с Държавен фонд „Земеделие" - Разплащателна агенция, Стандарти за храни, Лоза и вино, Лов и гори, Рибни ресурси.

В профила ще има допитвания и анкети, които да подпомогнат д-р Мирослав Найденов при взимането на управленски решения по отношение на обществено значими теми и проблеми.

На стената на Фейсбук профила има опция за писане на коментари, мнения, препоръки, с които д-р Мирослав Найденов би могъл да се съобрази и да има предвид при изпълнението на професионалните си ангажименти.

На страницата министърът ще помества и видеоматериали, както и свои интервюта.

Найденов зове: Свалете яйцата, в Бисер са по 30 ст.

След като в село Бисер цената на яйцата може да е 30 ст., на други места може също да свалят цената. За това призова министърът на земе...

Министърът ще помества постинги, свързани с теми от деня, както и с непосредствените ангажименти, които има. Той ще помества коментари и анонси за предстоящи събития с негово участие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com