Инж. Стойко Кировски, управител на фирма „Джем и Джем“: Сладкото „Брей!“ носи вкуса на уникалните български плодове

4965
Инж. Стойко Кировски, управител на фирма „Джем и Джем“: Сладкото „Брей!“ носи вкуса на уникалните български плодове
Снимка: Кауфланд

Едва ли има човек в България, който не слага сладко или конфитюр на сутрешната си трапеза. Домашно приготвените сладка са се превърнали в един от символите на българската кулинария, а техният неповторим вкус е добре познат в много страни извън пределите на България.

Някога нашите баби са приготвяли сладко в домашни условия, а традициите, предадени от тях, днес намират приложение в съвременното производство на фирма „Джем и Джем“ и носят истинския вкус и високото качество на продуктите.

Черният петък в Kaufland започва с над 150 специални предложения и продължава цяла седмица

Kaufland България слага начало на цяла седмица със специални предложения по случай черния петък. В периода от 8 ноември до 14 ноември* ...

Фирма „Джем и Джем“ е верен партньор на Kaufland от повече от 6 години и произвежда целия асортимент на сладкото „Брей!“, който включва 10 вида висококачествени сладка, приготвени само от български плодове,  а също така рачел от тиква и шипков мармалад.

„Kaufland са наш ключов клиент, а партньорството ни с тях е много ценно за нашата компания. Със спечелването на проекта „Брей“ увеличихме още повече нашите продажби и успяхме да покажем на потребителите едни много висококачествени продукти, които произвеждаме и с които се гордеем. Марката „Брей!“ е във високия сегмент на производство и точно като сладкото, приготвяно от нашите баби, се произвежда по рецептури без добавени консерванти, аромати и оцветители, което прави продуктите натурални и здравословни“, разказва Стойко Кировски, собственик на фирма „Джем и Джем“.

А откъде идват плодовете в сладката „Брей!“? „Всички плодове, които използваме, са български. Природата и благоприятният климат тук, в България, ни дарили с плодове с уникални вкусови качества“, казва инж.Стойко Кировски и допълва: „Ако всеки ценител на високото качество си купи  сладко с марка „Брей!“, ще остане очарован от прекрасния вкус, ще усети  естествения аромат, който имат качествените български плодове и не на най-важното – ще подкрепи българската икономика, защото тя наистина има нужда от подкрепа“.

Kaufland България получи юбилеен плакет от УНСС по повод 100-годишнината на университета

Kaufland България получи юбилеен плакет „100 години УНСС“ от Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в знак...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com