Иван и Андрей пазаруват всичко на едно място в Kaufland Малинова долина

2884
Иван и Андрей пазаруват всичко на едно място в Kaufland Малинова долина
Снимка: Кауфланд

Коледа наближава и всички вече правят своите коледни списъци с подаръци, включително и любимото дуо на България – водещите Иван и Андрей. Шоумените са едни от първите посетители на обновения Kaufland в столичния квартал Малинова долина, които се възползваха от специалните коледни предложения на веригата.

„Откакто имаме семейства се налага често да пазаруваме за повече хора. В такива случаи аз предпочитам да отида в някой от магазините на Kaufland, за да взема всичко, от което имам нужда, наведнъж. Паркирам си колата и с една обиколка съм напазарувал всичко за всички – от най-обикновени неща до по-специални и интересни продукти. Плащам си сметките, взимам си и топло хапване и тръгвам. Това за мен е най-удобният вариант, който вписвам успешно в програмата си“, коментира избора си Андрей.

Двамата с Иван напълниха количките си с разнообразни находки на ексклузивни цени, като използваха своята Kaufland Card, която им дава достъп до богата селекция от свежи продукти за коледната трапеза, за дома, за бебето и детето, за домашните любимци и козметика.

Какво си хареса Иван?

„Ние вкъщи пазаруваме в големи количества, все пак сме много 😊, но внимаваме да има повече плодове и зеленчуци. Днес ще зарадвам жена ми с прясна подправка от уникалната микрооранжерия с подправки в Kaufland Малинова долина. Разбрах, че когато се консумира директно в салатата, подправката е най-хранителна и здравословна. Освен нея ще взема и лилав карфиол – доста интересно изглежда и ще ми е интересно да го опитам“ категоричен е Иван.

Към свежите зеленчуци той добави топлоопушени мезета от свежата витрина в магазина, която е единствената по рода си у нас. За пазарската си количка той избра и филе Елена с ароматна поръска от чубрица, луканка с подправки и пастърма по традиционна рецепта, които са част от коледната брошура на ритейлъра. Този път той реши да експериментира с автентичния испански деликатес хамон Серано, който се присъедини към богатия асортимент на единствената в света витрина със сертификат за качество TÜV през септември тази година и се предлага целогодишно в три филиала на веригата.

За празничната си вечеря водещият заложи и на свински котлети и домашен суджук, които ще приготви в новата си придобивка – намаления с 50% грил-тиган с незалепващо покритие. Той не пропусна да подслади зимните си следобеди със специалните селекции шоколадови бонбони, също част от коледните предложения на Kaufland.

Какво избра за себе си и семейството си Андрей?

„Винаги преди да вляза в магазина разглеждам онлайн брошурата. Тя ми помага да се ориентирам по-лесно и да реша какво да купя. Сега в Kaufland има много празнични предложения и находки“, добавя още Андрей. За празничната си вечеря той реши да изненада семейството си, като приготви рецепта с крехко заешко месо. В унисон с френския деликатес и празничното настроение, той добави в количката си и френско бяло вино с аромат на лимон, лайм и свежа трева.

Преди да приключат с пазара, двамата минаха през специализирания Фермерски щанд в хипермаркета, където си избраха по млечни продукти с гарантирано качество и неповторим вкус.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com