X
 
 

Йордан Лечков осъди прокуратурата заради душевни страдания

2885 3
photo of Йордан Лечков осъди прокуратурата заради душевни страдания
Снимка: БГНЕС
Старозагорският окръжен съд разпореди прокуратурата да изплати обезщетение на бившия кмет на Сливен и настоящ вицепрезидент на Българския футболен съюз - Йордан Лечков, в размер на 57 317 лв. Причината е нанесени на бившия футболист болки и душевни страдания заради повдигнатото му обвинение от 2011 г., съобщи BTV.

Лечков беше разследван и признат за виновен на първа инстанция за сключена неизгодна сделка в качеството му на кмет на Сливен през 2007 г., както и за опит да подтикне към извършване на престъпление данъчен служител. В последствие Апелативният съд и Висшия касационен съд обявиха градоначалника за невинен.

Зетят на испанския крал може да избегне затвора срещу 200 хил. евро

Зетят на испанския крал Фелипе Шести, който е осъден на шест години и три месеца затвор за източване на милиони, ще остане на свобода с...

Според Лечков обаче водените срещу него разследвания и дела са му попречели да се кандидатира за трети мандат като кмет на Сливен. Също така са затруднили работата му в една от комисиите на УЕФА, от която е бил отстранен за неопределено време.

Част от финансовата си претенция Лечков е аргументирал с направени транспортни разходи за участия по делата в размер на 3080 лв., както и 15 нощувки в хотелски стаи на цена от 82 лв. на ден.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  КАКТО Е ТРЪГНАЛО ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК ДА ОСЪЖДА ДЪРЖАВАТА (т.е. не стига че е крал държавата, ами и бонус получава от държавата) ИЗВОДА Е САМО ЕДИН - ДЪРЖАВАТА Е НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Taka ще докато не се премахнат безнаказаността и имунитетите чрез въвеждане БЕЗ ДАВНОСТ на лична наказателна и материална отговорност (вкл. и солидарна материална отговпрност за членовета на колективните органи за управление гласували "ЗА" противоконституционни и противоправни закони, нормативи, сделки и далавери) за депутати, премиери, министри, кметове, общ. съветници, прокурори, съдии виж още ›› , адвокати, ченгета, джандари, фатмаци, ръководни държавни/общински чиновници, предстваляващи държавата/общините в търговски дружества, договорни консултанти, ..... въобще всеки който е на държавна/общинска заплата или хонорар!
  : 0 !
 • Октомври 1 Октомври преди 2 години Профил на трол?
  България е заразена и умира с бойкоборисовщина.
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-17 ноември

Овен Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може...